PASTRAVARIA ALBOTA 4 *

Descriere DE CE ALBOTA ?

Aer curat de munte, susur de pârâu, păstrăvi, creasta Arpăşelului şi o linişte aparte. Toate acestea ţi se dezvăluie la ALBOTA, sub munţii Făgăraş, imediat ce ai trecut de satul Arpaşu de Sus, la 55 km de Sibiu în drumul DN1 Sibiu -> Braşov.

Aici poţi admira Valea Arpăşelului cu Căldarea şi Rezervaţia Naturală, înconjurată în stânga de varful Albota şi în dreapta de Buteanu (2507 m). Dar şi lacurile păstrăvăriei amenajate natural. Toate într-o imagine de neuitat!

Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 de camere amenajate în stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV-satelit, telefon, încălzire centrală şi majoritatea au balcon cu vedere deosebită spre Căldarea Arpăşelului.

În restaurant sau pe terasa pensiunii poţi degusta mâncăruri tradiţionale locale. Carnea şi brânza provin din ferma noastră din localitatea Poieniţa. Aici poţi savura gustul unic al produselor naturale. Poţi pescuisingur păstrăvii în râu sau chiar în lacul special amenajat.

Pensiunea dispune de 3 săli de conferinţe (20-100 pers.) în care firmele pot organiza prezentări, traininguri, seminarii şi festivităţi. Seara oferim la cerere foc de tabăra sau seară folclorică cu formaţie de muzicanţi.

Amatorii de mişcare se pot plimba cu ATV-uri, călare, în trăsură sau cu bicicletele descoperind frumuseţea câmpiei şi a munţilor Făgăraş. Poţi juca un meci de tenis de masă sau poţi porni în drumeţiiprin rezervaţie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina şi Jacuzzi te aşteaptă pentru destindere şi refacerea tonusului.

Balansoarele din păstrăvărie sunt puse parcă să completeze senzaţia de relaxare a locului. Serile mai lungi pot fi încheiate cu un concurs de karaoke şi un foc de tabără.

Conferinţe & Evenimente

Complexul ALBOTA vă oferă cadrul potrivit pentru seminarii, întâlniri de afaceri şi conferinţe/traininguri precum şi pentru evenimente festive. Hotelul nostru dispune de 3 săli de conferinţe (sala nr.1 şi sala nr.2 pentru max. 30 locuri, sala Pavilion pentru max. 100 locuri), dotate cu flipchart, video-proiector, ecran, internet, pixuri, markere şi hârtie.

Bineînţeles că pe lângă muncă, în hotelul nostru puteţi şi petrece. Avem destul spaţiu pentru festivităţi/evenimente sau concurs de karaoke pentru care vă stau la dispoziţie dotările tehnice.

Complexul ALBOTA asigură suportul pentru firmele interesate să organizeze şi Teambuilding-uri sau Workshop-uri care combină învăţarea cu relaxarea şi distracţia angajaţilor.

Participanţii pot lua parte la sporturi de grup, activităţi ce solicită potenţialul individual şi de echipă.

 

Camere

Complexul Turistic ALBOTA**** dispune de 40 camere cu 103 paturi: 26-duble (2 pers/DBL), 5-triple (3 pers/TPL) si 9-Junior Suite (4 pers/JS) amenajate în stil rustic-modern. Sunt toate dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, încălzire centrală. Majoritatea au balconul cu vedere deosebită spre lacurile păstrăvăriei, dar mai ales spre mirifica Căldare a Arpăşelului.

Vă aşteptăm la ALBOTA să ne descoperiţi ospitalitatea în: Vila Albota, Vila Poieniţa şi Cabanele B, C.

 

Restaurantul

Restaurantul nostru mobilat în stil rustic-modern vă oferă mâncăruri tradiţionale locale. Păstrăvii, carnea şi brânza provin din păstrăvăria ALBOTA şi ferma noastră „Poieniţa”. Aici puteţi savura gustul unic al produselor naturale. Deserturile şi spirtoasele nu lipsesc din meniu, iar pentru ca masa să fie completă vă stau la dispoziţie vinuri albe sau roşii.

De pe terasa restaurantului puteţi admira Valea Arpăşelului cu Căldarea şi Rezervaţia Naturală înconjurată în stânga de vârful Albota şi în dreapta de Vânătoarea lui Buteanu (2507 m).

Specialităţile casei

Păstrăv afumat cu sos de hrean şi pâine

File de păstrăv în fulgi de porumb cu sos de pătrunjel şi cartofi natur

 

 

Agrement-Servicii

Complexul ALBOTA oferă multe posibilităţi de recreere în toate anotimpurile. O paleta largă care începe de la pescuit, plimbări cu ATV şi biciclete până la călărie, plimbare cu barca/canoe sau drumeţii. Înpiscină, saună şi Jacuzzi vă relaxaţi, în sala de fitness faceţi sport sau jucaţi tenis de masă. Natura înconjurătoare poate fi admirată şi într-o zi de iarnă printr-o plimbare cu sania.

Ritualul de hrănire al păstrăvilor

Ritualul de hrănire al păstrăvilor: are loc zilnic cu o oră înainte de apusul de soare. Apa clocoteşte ca un vulcan înainte să erupă, transformând ritualul într-o experienţă unică.

Concurs de karaoke & foc de tabără

Seara vă aşteptăm în sala de petreceri la un concurs de karaoke sau la focul de tabără cu un vin fiert, o ţuică sau afinată.

Internet & table, şah, remy

Dacă internetul vă atrage ca un magnet sau doar vreţi să vă verificaţi casuţa de e-mail, vă stau la dispoziţie calculatoarele dotate cu imprimantă. Pentru distracţie aveţi jocuri de table, remy, şah şi cărţi.

Loc de joacă pentru copii

Pentru copii am amenajat un loc de joacă de care cei mici se vor putea bucura în voie şi îşi vor consuma energia.

Călărie pe ponei

Poneiul nostru îi aşteaptă pe micuţii sub 14 ani să îl încalece pentru o plimbare prin păstrăvărie.

Plimbare cu ponei: 10 lei/10 min/copil

Sauna, piscina şi Jacuzzi sunt ideale pentru destindere şi refacerea tonusului.

Program:  8.00 – 22.00

Plimbările cu barca sau canoe se fac pe lacul barajul pe Olt situat la cca 14 km de la Păstrăvărie (4 km de satul Nou Român).

Închiriere barcă (3-5 pers): 40 lei/oră/barcă

Închiriere canoe (1 sau 2 pers): 20 lei/oră/canoe

Pe caii noştri bine antrenaţi, amatorii de călărie pot admira frumuseţea câmpiei şi a munţilor Făgăraş. Cei nostalgici pot alege o plimbare prin împrejurimi cu trăsura noastră.

Călărie: 50 lei/oră/pers. (min.3 – max.8 pers)

Fie că vreţi să vă tonifiaţi muşchii, să aveţi mai multă energie sau doar să vă simţiţi bine – sala noastră de fitness şi paletele de tenis de masă sunt aici pentru a vă ajuta.

Program sala fitness:  8.00 – 22.00

Plimbările cu bicicleta se pot desfăşura pe diferite tipuri de drumuri. Pe o potecă pronunţată, pe un drum nemodernizat până la mânăstirea Cârţişoara sau pe văile străjuite de versanţi împăduriţi.

Plimbările cu maşinute de teren (ATV) sunt adevărate aventuri.

Închiriere ATV: 120 lei/oră/pers.

Pescuitul se poate practica în lacul special amenajat dar şi în apele limpezi ale pârâului Arpăşel, atât vara cât şi iarna.

CAMERA DUBLA
Tarif: 150 LEI
Descriere: DUMINICA-JOI
REZERVA OFERTA