Cazare Casa Serena

Pensiunea Casa Serena va imbie sa-i pasiti pragul ori de cate ori sunteti in cautarea unei variante de cazare in Bran sau Bran Moeciu. Pensiunea are 10 camere duble, toate clasificate de Ministerul Turismului la 3 margarete. Opt dintre ele sunt situate la etajul unu al pensiunii, celelalte doua la mansarda. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus si televizor conectat la reteaua de cablu si internet wireless. Curtea pensiunii este generoasa , 1400 metri patrati,avand si parcare pentru 10 masini. Totodata in curtea pensiunii exista un loc de joaca pentru copii, foisor si gratar. Toate camerele au balcon propriu cu vedere spre Muntii Bucegi sau/si Muntii Piatra Craiului. Pentru copiii dumenavoastra, la cerere, putem asigura un pat suplimentar.

Pensiunea Casa Serena se numara printre acele pensiuni din zona Bran Moeciu care dispun de restaurant propriu.

Situat la parterul pensiunii, restaurantul Casei Serena are o capacitate maxima de 40 locuri. Bucatarii pensiunii va stau la dispozitie asteptand sa afle care sunt mancarurile pe care le preferati pe durata cazarii la pensiunea Casa Serena.

Din fata semineului puteti admira privelistea incantatoare oferita de Muntii Bucegi si savura delicioasele preparate traditionale romanesti.

Desi este destinat in primul rand clientilor pensiunii, restaurantul poate organiza evenimente speciale sau mese festive.

REZERVA OFERTA