Cazare la Hotel Bastion4* Sinaia

Complexul Bastion si-a deschis portile sambata, 17 sept 2005, intr-o atmosfera de bal aristocrat cu parfum de inceput de secol XX. Ceremonia de inaugurare a fost onorata de prezenta a numeroase oficialitati locale, personalitati ale lumii politice, ale vietii mondene si sportive, oameni de afaceri si ziaristi. Complexul turistic este situat pe Domeniul Regal Peles, pe drumul ce urca spre Castel si isi deschide portile regale pentru ca tu sa petreci un sejur de vis intr-o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate accesoriile vietii mondene. Constructie recent renovata, intr-un stil de inspiratie clasica, cu o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate acesoriile vietii moderne.

Cazare
Hotelul dispune de 12 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie. Camerele sunt prevazute cu minibar, televiziune prin cablu, internet, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, control efractie, economizoare care controleaza televizorul, electricitatea si caldura.
Baile moderne sunt dotate cu tot confortul pe care ti-l doresti, iar curatenia este punctul nostru forte.

Restaurant
Restaurantul Bonaparte este amplasat intr-un salon elegant cu mese situate in separeuri intime. Peretii tapetati amintesc de saloanele frantuzesti aristocrate. De altfel, specificul Gourme Mediteranean ne dezvaluie secretul bucatariei rafinate de pe tarmurile scaldate de soarele Marii Mediterane.

Club
Situat deasupra restarantului, clubul ‘Crazy Horse’ se rupe putin de atmosfera aristocratica si le prilejuieste petrecaretilor o intalnire cu muzica de buna calitate a anilor ’80.

Tarifele includ tva si mic dejun
Taxa hoteliera: 1% din tariful primei nopti de cazare
Taxa salvamont: 6 lei/pers/sejur

Cazare copii sau insotitorii:
– cazarea gratuita in aceeasi camera cu parintii pentru copii de pana la 12 ani
-tarif de 40% din tariful/loc pentru copii mai mari de 12 ani, cazati in aceeasi camera cu parintii
-tarif de 50% din tariful/loc pentru al treilea loc in camera

Catalog preturi
camera single
Tarif: 160 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun
camera dubla mare
Tarif: 200 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament (4 adulti)
Tarif: 320 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
REZERVA OFERTA