Cazare la Hotel Irish House 3* Sinaia

ituat în centrul stațiunii regale Sinaia, Hotelul – Restaurant „IRISH HOUSE SINAIA***” dispune de 24 de locuri de cazare (12 camere duble). Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propriu și beneficiază de: TV-cablu, telefon cu acces intern si international, mini-bar, wirelless.

Restaurantul clasic cu 120 de locuri precum și terasa de 380 de locuri vă pune la dispoziție o bogată ofertă gastronomică, compusă din preparate cu specific irlandez.

Pentru petrecerea timpului liber, vă recomandăm modernul pub cu 60 de locuri și elegantul bar de zi ce oferă clipe de relaxare.

De asemenea, unitatea dispune de parcare auto proprie la capacitatea hotelului.

Cu o structura de cazare compusa din 12 camere double,hotel Irish House ofera un spatiu generos de cazare, dotate cu baie proprie, TV, frigider si telefon, fiecare cu designul interior propriu, Hotel Irish House Sinaia va asteapta cu drag !

– Restaurantul Hotelului Irish House, cu specific irlandez ofera meniuri deosebite la preturi adecvate si va imbie sa savurati o cina romantica la lumina lumanarilor, cu muzica irlandeza si vestita bere Guiness.
– Barul de zi, care poate fi transformat si in sala de conferinte, are o capacitate de 60 de persoane. – Terasa cu 120 de locuri situata in centrul orasului va ofera cele mai bune servicii.
Facilitati la cazare:
– Copiii intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, in camera cu parintii sau 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar.
– Pentru copii peste 12 ani se achita 50% din tariful de cazare, cu pat suplimentar.

Tarif: 150 ron
Descriere: tarif/camera

REZERVA OFERTA