Cazare la Hotel Regina 3* Sinaia

O aparitie recenta pe harta turistica a Prahovei , hotelul „REGINA” cotat cu 3 stele, are o pozitie excelenta, fiind situat in bulevardul Ferdinand la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles . Constructia sa, o materializare a stilului „Arta Povere” in care lemnul si caramida sunt combinate cu virtuozitate, confera gratie si eleganta, imbinand intr-o perfecta armonie frumusetea arhitecturii cu deplina functionalitate

Hotelul este ideal atat pentru turisti si oameni de afaceri cat si pentru grupuri organizate oferind conditii excelente de cazare si punand la dispozitia clientilor sai 26 camere( duble si single) si un apartament, toate dotate cu mini-bar, televizor cu cablu TV, telefon, radio si acces la internet.

Oaspetii nostrii isi pot alege meniul dintr-o paleta larga de preparate culinare, atat din bucataria traditionala cat si internationala in restaurantul Regina-Mama situat la parterul hotelului.

Pentru a va mentine in forma hotel Regina pune la dispozitia dumneavoastra o sala de fitness cu dotari ultra-moderne, sauna.

Sala de conferinte aflata la parterul cladirii este ideala pentru intalnirile de afaceri fiind utilata cu videoproiector, flipchart, sistem audio, ecran electric, laptop, copiator, internet.

Tarifele sunt nete, in lei/zi/camera, includ tva
Nu sunt incluse in tarif taxele locale si salvamont
Micul dejun este de 20 Ron/persoana

Catalog preturi
camera single
Tarif: 160 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
camera double
Tarif: 180 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament
Tarif: 320 lei
Descriere: tarif/ 2 persoane cu mic dejun
REZERVA OFERTA