Cazare la Hotel Smart 4* Sinaia

Revelion la Hotel Smart Sinaia! REVELION LA SINAIA – HOTEL SMART 4 *- 700 euro/persoana – Pachetul contine 5 nopti de cazare cu all inclusive-29.12.2008 cina-30.12.2008 dejun si cina,-31.12.2008 dejun si cina festiva,01.01.2009 brunch si cina-02.01.2009 dejun si cina.Micul dejun si TVA-ul sunt incluse.Copiii pana in 12 ani insotiti de parinti la Cina festiva vor manca gratuit.Pat suplimentar : 50 RON/noapte . Cu un stil architectural unic, hotelul SMART reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit. Ansamblul de 22 de camere single, duble sau triple si cele 3 apartamente, insumand 60 locuri de cazare, sunt dotate conform standardului de 4 stele, avand balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Cele 2 sali de conferinta, de 35, respectiv 40 locuri, dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe fac din hotelul SMART alegerea perfecta pentru meetinguri, seminarii si conferinte. Hotelul SMART dispune de salon pentru micul dejun, restaurant, terasa acoperita, terasa descoperita, gradina de vara, barbecue, loc de joaca pentru copii. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda hotelul ca locatia perfecta pentru organizarea de nunti, petreceri saul alte evenimente speciale. Hotelul SMART este construit in ideea de a oferi caldura, linistea si intimitatea dorita de fiecare in vacanta. hotelul SMART va ofera: 22 camere: (3 apartamente, 2 double king size bed, 17 double twin beds (insumand 60 locuri) Toate camerele hotelului Smart Serile le puteti petrece la restaurantul si barul hotelului, savurand sortimente traditionale romanesti si degustand bauturi fine.sunt dotate cu balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Accesul se face pe baza de cartela magnetica. Hotelul SMART dispune de 2 sali de conferinta ultramoderne care il recomanda ca gazda perfecta pentru organizarea de conferinte, seminarii si intalniri de afaceri. Cu o capacitate de 35 locuri, respectiv 40 locuri, salile sunt dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe.

Hotelul SMART va ofera: 22 camere: (3 apartamente, 2 double king size bed, 17 double twin beds (insumand 60 locuri)
Toate camerele hotelului Smart Serile le puteti petrece la restaurantul si barul hotelului, savurand sortimente traditionale romanesti si degustand bauturi fine.sunt dotate cu balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon. Accesul se face pe baza de cartela magnetica.
Hotelul SMART dispune de 2 sali de conferinta ultramoderne care il recomanda ca gazda perfecta pentru organizarea de conferinte, seminarii si intalniri de afaceri. Cu o capacitate de 35 locuri, respectiv 40 locuri, salile sunt dotate cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe.
Hotelul SMART dispune de room service si comenzi pentru ocazii speciale
Serviciu de telefonie, internet, copiere si fax
Programari excursii, vizite, plimbari montane
Cursuri de ski si inchirieri echipament
Jocuri, sah, table, carti, remy la cerere
Pastrarea de bunuri si valori in siguranta
Servicii postale, coletarie, mesagerie, comenzi taxi
Spalat-uscat-calcat haine personale
Masaj-fitness-sauna
Proiectii de filme pentru copii si adulti.Terasa acoperita, avand gratar si barbeque
Terasa descoperita, in mijlocul unei gradini
Loc de joaca pentru copii
Sala de fitness si sauna
Spalatorie si uscatorie
Parcare proprie protejata cu camere de lluat vederi.

Preturile includ:
-mic dejun
-tva
-10% reducere la retaurant
– acces gratuit la sauna
– acces gratuit la sala de fitness si masa de ping-pong
– acces gratuit la internet
– parcare supravegheata video gratuit
– comenzi taxi
– room service

Catalog preturi
camera dubla cu pat matrimonial
Tarif: 300 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun
camera tripla
Tarif: 320 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament
Tarif: 420 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
camera dubla in regim single
Tarif: 250 lei
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
REZERVA OFERTA