Cazare la Vila Biz Nest 3* Busteni

Prima locatie BIZ NEST se va lansa pe piata in luna decembrie 2007 si va fi situata in centrul statiunii BUSTENI. Vila Biz Nest este compusa din trei nivele. Astfel parterul contine receptie, bar, o sala de conferinte cu o capacitate de maxim 25 de locuri modern echipata, bucatarie profesionala, sala de mese cu 16 locuri in restaurant si grup sanitar.
La primul etaj sunt dispuse 4 camere amenajate modern si familiar totodata la o clasa de 4 stele. Fiecare camera este dotata cu lcd 26 inch conectat la televiziune digitala cu posibiltate de pay/view,telefon international, internet wireless, minibar, balcon generos, baie individuala cu cabina de dus priza si uscator de par. Din cele 4 camere, 3 sunt cu doua paturi simple, iar una cu pat dublu. Camera cu pat dublu este una speciala doi din pereti fiind „cortina fapt ce confera o eleganta aparte.
La cel de al doilea etaj, cele patru camere sunt mansardate, sunt illuminate natural prin verestre de mansard si au aproximativ aceleasi dotari fara balcon, uscator de par in baie, iar lcd -ul este de dimensiuni mai reduse. Ca si la etajul precedent 3 din camere dispun de doua paturi simple iar una este cu pat dublu.
Tot la capitolul dotari camere amintim saltelele superortopedice si paturile de lana de foarte buna calitate marca merino Elvetia.
Revenind la sala de conferinte printre dotarile de top amintim: tabla grafica interactiva SMART BOARD cu memorie independent, sound si retroproictie unica pe Valea Prahovei, notebook, lcd monitor 42 inch, home theatre cu dvd

Clienti pot opta si pentru variante de masa demipensiune sau pensiune completa!

Tarifele includ TVA,taxa de statiune si taxa de salvamont!
Pentru sejururi mai mari de 4 zile se ofera discount!

Catalog preturi
camera dubla matrimoniala
Tarif: 180 ron
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
REZERVA OFERTA