Cazare la Vila Camelia 3* Sinaia

Vila Camelia este proiectata in stil austriaco-german de acelasi maestru care a daruit Perlei Carpatilor castelul „Peles”, simbol reprezentativ al regalitatii romanesti, cladirea este situata pe strada Spatar Mihail Cantacuzino, aproape de vestita Manastire Sinaia si a fost realizata in anul 1884.

Restaurata, reconditionata si reamenajata cu ambitie, pricepere si incontestabil bun gust, vila cocheta se anunta inca de afara a fi o adevarata oaza de relaxare si liniste. Atmosfera sarbatoreasca, primitoare, intima, este creata din prima incapere de prezenta semineului, element decorativ si totodata foarte util.

Cele douazeci de camere mobilate simplu, eficient, cu bun simt, au o cromatica studiata si particularizata, oferind turistilor toate conditiile necesare odihnei intr-o ambianta reconfortanta.

Desi fiecare dintre incaperi este dotata cu cu acces la internet, ele nu-si pierd farmecul romantic. Baile dotate dupa toate exigentele impuse unei statiuni de lux nu fac decat sa sporeasca gradul de confort al acestei adevarate flori arhitectonice. Printr-o spectaculoasa alternanta a lemnului cu vitraliile originale, in care camelia intruneste toate prerogativele unui laitmotiv imagistic, cu oglinzile de calitate si peretii zugraviti sau tapetati, ce imbratiseaza minunata scara interioara, se creeaza un inefabil joc pictural, accentuat de tusele negre. Deasupra, cercul larg al lampadarului din fier forjat, realizat intr-o pura maniera medievala, completeaza armonios, fara ostentatie, cu fireasca eleganta, un interior de vis.

Sala de mese pentru micul dejun, impune printr-o impecabila curatenie si un minutios mis en place. Vila „Camelia” individualizata de proportionalitatea armonioasa a exterioarelor si personalitatea deosebita a interiorului, intruneste toate conditiile necesare pentru un sejur familial, intim si select

Alaturi de cazarea in cele douzeci de camere spatioase si confortabile cu baie separata si acces la internet si
micul dejun, vila „Camelia” ofera oaspetilor ei o gama larga de excursii si drumetii in interiorul si imprejurimile
pitoresti ale statiuni Sinaia, sau pe Valea Prahovei. Ei pot vizita castelul „Peles”, „Pelisorul”, Manastirea Sinaia
si alte vestigii ale regalitatii prezente la tot pasul pe strazile cu aroma de poveste ce strabat Perla Carpatilor.
Cota 1400, Varful cu Dor, Piatra Arsa, Poiana Stanii sunt tot atatea repere turistice la care se poate ajunge cu
telecabina sau pe jos, urmarind marcajele traseelor. Vila „Camelia” va asteapta oricand cu portile deschise pentru a
uita cateva zile de toate grijile si problemele vremurilor actuale.

REZERVA OFERTA