Cazare la Vilele Lucia 4* Sinaia

Vilele Lucia sunt amplasate la poalele Muntelui Furnica…
Complexul de vile Lucia te imbie sa descoperi chic-ul.
Un chic izvorat, in buza muntelui, dintr-un fusion de confort citadin si apropiere de natura, de traditional si modern, de suflet local si spirit cosmopolit…
Pe scurt – design sensitiv.

Domina, Draga si Dona – modern si traditional

Domina – un mic castel citadin nascut in aceeasi perioada cu Pelesul te intampina cu linia sa svelta, cu deschideri inalte si luminoase.

In imediata sa vecinatate – vila Draga celebreaza spiritul locului prin arhitectura sa pura si asezata si dominanta materialelor traditionale – lemn si piatra.

La intalnirea dintre stilul montan si cel citadin, Vila Dona este o prezenta discreta ce echilibreaza armonios caldura cu spiritul exclusivist.
Vila Draga iti da caldura si intimitatea pe care o simti in fata semineului. Caldura lemnului si sinceritatea pietrei – te vor face sa te imprietenesti imediat cu locul. Asa ca deschide fereastra si lasa peisajul montan sa-ti intre in camera si sa-ti bucure sufletul!
Vila Dona iti da cat mai mult din gustul savuros al locului pentru ca „Sufletul Sinaiei” se regaseste in toata fiinta casei – in zidul exterior de piatra, scara de lemn, sau semineu.

Vila Draga va ofera:
6 camere
Living room
Bucatarie complet utilata

Citadin si montan – Vila Domina
Design interior pretios si contemporan – cu lumini care te invaluie din unghiuri surprinzatoare si cu texturi suave – aceasta e atmosfera pe care o respira Domina. Esti in inima muntelui, dar asta nu inseamna ca te-ai rupt de lumea orasului, de unde iti place sa iei cu tine mereu confortul si rafinamentul.

La Domina, designul interior semnat de stilisti contemporani, cu linia sa curajoasa sau alaturarea formelor „sharp” – cu motive vegetale iti readuce aminte ca esti cetatean al lumii…

Vila Domina va ofera:
4 camere
un apartament cu trei camere
Salon
Bucatarie complet utilata

Fiecare camera are grup sanitar propriu, LCD, DVD, telefon, minibar, internet wireless.
Locatia dispune de curte,cu parcare!

Catalog preturi
camera single
Tarif: 60 euro
Descriere: tarif/camera
camera dubla
Tarif: 75 euro
Descriere: tarif/camera
apartament(living 3dormitoare cu 3 bai foisor)
Tarif: 150 euro
Descriere: tarif/apartament
Vila Draga integral
Tarif: 480 euro
Descriere: tarif/vila
Vila Dona integral
Tarif: 380 euro
Descriere: tarif vila
REZERVA OFERTA