Complex Cormoran 3*Uzlina

Complexul Cormoran 3* ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste.

Adresa: Comuna Murghiol, sat Uzlina

Localizare: sat Uzlina.

Dotari generale: 34 camere dbl si 2 garsoniere cu jacuzzi la hotel, 10 Vile tip A 3* compuse din 4 camere duble cu canapea extensibila, 5 Vile tip B 3* compuse din cate 2 apartamente – fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu cate 2 canapele, 2 grupuri sanitare, baruri, restaurante, sali de conferinta, centru internet, sala fitness, salon mic dejun, piscina, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), centru de echitatie, biliard, tenis de masa, sauna, baza nautica proprie (salupe 2 – 50 locuri, salupe rapide – motoare de la 50/225 CP, barci cu motor 15 CP, barci cu vasle).

Dotari camere: la hotel- aer conditionat, dus/wc propriu, telefon international, Tv satelit; la vile – grup sanitar propriu, aer conditionat, Tv satelit.

Servicii masa: mic dejun bufet inclus.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful de cazare si transfer.

Alte facilitati: excursii in Delta sau transfer cu salupa rapida (minim 2 persoane), servicii ce se achita la receptia hotelului.

Activitati sportiv –recreative

2 terenuri multifunctionale : tenis de camp, volei, baschet, handball, biciclete de teren pentru plimbari in interiorul si exteriorul Complexului Cormoran, spatiu de joaca pentru copii, masa de ping-pong, masa de billiard, sauna, spatiu pentru barbecue, piscina in aer liber, echitatie ( 6 cai ), ambarcatiuni de diferite tipuri, ski nautic.

La aceste preturi se adauga si taxa de transfer:

ü      Murighiol – Uzlina – Murighiol – 15 euro/persoana (transfer cu barca – minim 2 persoane)

ü      Murighiol – Uzlina – Murighiol – 18 euro/persoana (transfer cu salupa rapida – minim 2 persoane)

ü      Murighiol – Uzlina – Murighiol – 25 euro/persoana (transfer cu salupa rapida in cursul noptii)

Preturile nu includ taxa locala de 3,8% din tariful de cazare/sejur si taxa ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) in valoare de 10 lei/persoane, taxe ce se achita la receptia hotelului.

 

REZERVA OFERTA