Complex Danube Delta Resort 4*Crisan

Localizare: vis a vis de pitorescul  sat pescaresc Crisan, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina.

Dotari generale:  17 de camere si 2 apartamente, Debarcader si restaurant propriu, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, baie in iazul din interiorul complexului,sezlonguri.

Dotari camere:  lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala,  baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics, mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan.

Facilitati masa: mesele se servesc in sistem meniu fix.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-13,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.Pentru pat suplimentar se achita 11 euro/noapte. Pentru patut la copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2,99 ani se achita 6 euro/noapte.

Alte facilitati: tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit,hamace-baldachine,instructor de scuba-driving,instructor sporturi nautice,sala fitness,asistenta medicala in permanenta, spatiu de joaca pentru copii: trambulina,leagane,topogan,piscina pentru copii si piscina exterioara.

Posibilitati de transfer:

ü      Murighiol – Crisan – Murighiol – 42 euro/persoana/tur-retur

ü      Tulcea – Crisan – Tulcea – 42 euro/persoana/tur-retur.

Ziua hoteliera incepe la ora 14,00 si se incheie la ora 12,00.

Taxa de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii se va achita la receptia hotelului si este de 5 lei/zi/persoana.

REZERVA OFERTA