Complex Vile 4* – GREEN VILLAGE

Localizare: In Sfantu Gheorghe pe malul bratului Sfantu Gheorghe

Descriere: Complexul Green Village**** (satul de vacanta Delfinul) din Sf. Gheorghe, Delta Dunarii,  este unul din cele mai luxoase complexe de cazare din Delta Dunarii, fiind intins pe o suprafata de cca. 30.000 mp cu servicii si facilitati la superlativ.

Dotari generale:

Complexul Green Village**** din Delta Dunarii ofera cazare in:

50 camere duble cu pat matrinomial (Vilele 1 – 5)

8 garsoniere (Vila 8)

30 apartamente cu living si dormitor (Vilele A – O)

1 apartament cu 2 dormitoare si living (Vila 7)

Dotari vile si distributie camere:

Vilele 1 – 5: au cate 10 camere duble cu pat matrimonial dotate cu baie proprie si aer conditionat.

Atentie – camerele nu dispun de TV.

Vila 8: are 8 garsoniere dotate cu paturi twin TV si aer conditionat. Vilele dispun de living.
Vilele A – O: fiecare vila are cate 2 apartamente mici. Fiecare apartament este dispus pe 2 nivele: living la parter (fara loc de dormit), baie, terasa; etaj – dormitor cu 2 paturi twin. apartamentele dispun de TV si aer conditionat.

Vila 7 – un apartament mare dispus pe 2 nivele. Parter: living cu TV si aer conditionat (fara loc de dormit). Etaj: 2 camere twin cu baie proprie si aer conditionat.

Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au suprafata totala de cca. 55 de mp, precum si o terasa de cca. 12 mp. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarcă prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale Deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Marea Neagra. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri miniaturale, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice

Servicii si Facilitati:

3 restaurante (capacitate totala: 240 locuri in interior si 100 locuri pe terasa) si pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului

3 baruri lacustre va asteapta bauturi pentru toate gusturile.

3 sali de proiectii si conferinte: sala 1 – 120 de locuri, sala 2 – 60 de locuri, sala 3 – 40 de locuri si club (Internet, biblioteca si biliard). Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, climatizare si acces internet wireless in tot complexul.

Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.

Pentru cei mici se pot organiza cursuri de pescuit pe lacurile din Green Village

Baza sportiva cu: badminton, fotbal pe plaja, tenis de masa, sala de fitness, sauna, piscina exterioara, jacuzzi, biliard, jocuri de sah, remi si table etc.

Taxa hoteliera se achita in momentul achitarii cazarii si reprezinta 1% din valoarea fara

TVA a acesteia.

 

REZERVA OFERTA