Conferinta la Sinaia Hotel International 4*

Hotelul International construit in 1983 ca hotel pentru sporturi de iarna si modernizat in perioada 2001-2003, ca hotel, centru de afaceri sau ca loc de petrecere a vacantelor. Hotelul dispune de 171 spatii de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare. Clientii hotelului au acces la room service, salon de frumusete, serviciile de spalatorie, centru de conferinte format din sali de conferinta cu diferite capacitati, un business center dotat cu un PC conectat in permanenta la internet, posibilitatea organizarii de tururi la punctele de atractie din zona, un centru nou de relaxare cu piscina, Jacuzzi, sauna uscata si umeda, sala fitness. Restaurantul hotelului poate deservi pana la 300 de consumatori, seful bucatar oferind delicioase preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Centrul de conferinta International creat pentru succesul evenimentelor dumneavoastra.

Hotelul International ofera conditii ideale nu numai pentru relaxare si agreement dar si pentru activitati de afaceri prin intermediul unui Centru de Conferinte compus din:
8 Sali cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 200 persoane, toate cu acces internet, 3 dintre ele fiind spatii multifunctionale unde pot fi organizate banchete sau alte tipuri de reuniuni.
2 spatii expozitionale in holul de la parter si in cel de la mezanin
un Business Center

Dotarea centrului este asigurata de echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: scaune cu masuta, desk-uri, flipchart-uri, retroproiectoare, ecrane proiectoare multimedia, table magnetice, panouri afisaj, copiator, telefon, fax, calculatoare, system de amplificare sunet, microfoane fixe si mobile, servicii secretariat.La cererea clientilor se pot asigura servicii de traducere simultana.

SALI CONFERINTE HOTEL INTERNATIONAL
Sala Forum – situata la demisol cu o suprafata totala de 240 mp.

Capacitate maxima : 200 pax. in amfiteatru.

Sala Belvedere – situata la etajul VII, cu o suprafata de 60 mp, cu lumina naturala.

Capacitati in functie de aranjament : teatru = 60 persoane, clasa = 40, forma U = 28 persoane, consiliu = 32 persoane.

Sala Business – situata la mezanin cu o suprafata de 100 mp, cu lumina naturala.

Capacitati in functie de aranjament: teatru = 50 persoane, clasa = 38 persoane, forma U = 30 persoane, consiliu = 36 persoane, receptie = 30 persoane.

Sala International – situata la mezanin cu o suprafata de 150 mp, cu lumina naturala.

Capacitati in functie de aranjament : teatru = 80 persoane, clasa = 60 persoane, forma U = 44 persoane, consiliu = 50 persoane, receptie = 60 persoane.

Sala Seminar – situata la parter cu o suprafata de 50 mp, cu lumina naturala.

Capacitati in functie de aranjament : teatru = 36 persoane, clasa = 26, forma U = 20 persoane, consiliu = 24 persoane.

Sala Training I – situata la demisol cu o suprafata de 45 mp.

Capacitati in functie de aranjament: teatru = 30 persoane, clasa = 24, forma U = 18 persoane, consiliu = 22 persoane.

Sala Training II – situata la demisol cu o suprafata de 55 mp.

Capacitati in functie de aranjament : teatru = 40 persoane, clasa = 26, forma U = 20 persoane, consiliu = 24 persoane.
MAGNUM – situata la etajul al treilea al noului centru de conferinte cu o suprafata de 480 mp.capacitatea maxima este de 450 locuri in teatru.Sala dispune de un perete mobil care permite impartirea ei doua Sali distincte fiecare de 200 locuri.

AUDITORIUM – situata la etajul al doilea al noului centru de conferinte cu o suprafata de 162 mp.capacitatea maxima este de 120 locuri in teatru.Sala dispune de un perete mobil care permite impartirea ei doua Sali distincte fiecare de 50 locuri.

COLOCVIUM – situata la etajul al doilea al noului centru de conferinte cu o suprafata de 81 mp.Capacitatea maxima este de 60 locuri in teatru.

REZERVA OFERTA

 

7120165 7119908 7120765 7122474