Despre noi

EVENT TOUR  este o agentie de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, avand in spate o echipa entuziasta cu pregatire profesionala in turism.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa avem o oferta diversificata atat ca destinatii abordate cat si din punct de vedere al preturilor. Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru coroborat cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a  programelor turistice pe care le promovam.

    Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni  atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor  cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

Organizator si realizator al proiectelor si programelor dumneavostra:
• congrese, summit-uri, reuniuni, mese rotunde
• conferinte, evenimente
• seminarii, training-uri
• cursuri de pregatire profesionala

    Agentia de turism EVENT TOUR va ofera bilete de avion, pentru orice destinatie de pe glob, pentru toate companiile ce opereaza in Romania. Agentia emite pe loc atat bilete pentru companiile de linie: TAROM, LUFTHANSA, BRITISH, AIR FRANCE, ALITALIA, SWISS AIR, MALEV, CSA, IBERIA, LOT, OLIMPIC, AEGEAN, CARPAT AIR, TURKISH, etc., cat si pentru companiile de charter, fiind agent autorizat: BLUE AIR, WIZZ AIR.

    Va invitam la sediul nostru pentru a va alege cea mai buna oferta pentru vacanta dumneavoastra sau pentru a achizitiona un bilet de avion la cel mai bun pret din oras.

Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii.

 

Pentru alte detalii contactati-ne la:

Tel/Fax:0244.310.176

Mobil 0721.366.023 sau 0724.717.445