Ecotur Resort 4* – Ceahlau

Daca vreti sa va bucurati de caldura naturii si sa pasiti intr-o lume plina de traditii, opriti-va la poalele Muntelui Ceahlau, un loc unde stapana este linistea. In acest loc in care doar culmile Ceahlaului supravegheaza tinuturile, creand in jurul lor un cadru aparte, cu 6 km inainte de statiunea Durau, complexul turistic Ecotur va asigura tot confortul in mijlocul naturii. Cand veti ajunge acolo amintiti-le gazdelor sa va povesteasca legenda Masivului Ceahlau!

Sala de Reuniuni a complexului (50 pers.) va ofera posibilitatea desfasurarii de seminarii, conferinte sau intalniri de afaceri.

Se pot organiza excursii montane, partide de pescuit si vanatoare, rafting, parapanta, canoing, alpinism, plimbari cu vaporasul pe lac sau aveti la dispozitie terenul de sport pentru tenis, baschet, volei. Ce poate fi apoi mai relaxant decat o baie in piscina complexului, o sauna, sau sa dispuneti de serviciile de hidromasaj. In decorul rustic al Cramei puteti degusta bucate moldovenesti pregatite cu multa atentie din ingrediente naturale.

Ecotur va pune la dispozitie 16 camere in vila din care 7 duble cu cate doua paturi,5 cu pat matrimonial si 4 camere VIP, toate dotate cu TV (cablu), minibar, aer conditionat, telefon intern si international, uscator de par, room service.In cea de a doua cladire
(la 20 m) in care se afla si piscina acoperita se pun la dispozitie inca 9 camere din care 2 camere cu cate doua paturi si 7 camere cu pat matrimonial.

REZERVA OFERTA