Grand Hotel-Perla Ciucasului 4*

Descriere
Situat intr-o splendida zona din imprejurimile Brasovului, o oaza de liniste si armonie cu ape de izvor si aer curat , inconjurat de dealuri si paduri, va prezentam o locatie noua- Complexul Grand Hotel Perla Ciucasului 4* Pentru un weekend, pentru o oprire, sau pentru destinatia dumneavoastra de vacanta, Complexul Turistic Grand Hotel – Perla Ciucasului reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va confortul si relaxarea de care aveti nevoie, intr-un ambient perfect pana la cel mai mic detaliu, departe de zgomotul si agitatia orasului, cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat, inconjurat de dealuri, munti si paduri.
Fie ca optati pentru team-building-uri indoor sau outdoor, calatorii de afaceri, programe de traininguri, cursuri, COMPEXUL Grand Hotel Perla Ciucasului va poate pune la dispozitie 21 camere DBL, 18 camere matrimoniale si 1 camera TPL in cadrul hotelului si 10 camere matrimoniale in cadrul celor 2 Vile de lux.Cazarea se efectueaza in camere duble Twin, matrimoniale sau triple, dotate dupa ultimele standarde, cu mobilier nou din lemn masiv, aer conditionat, televizor LCD, minibar, seif, telefon cu linie internationala, acces la internet, grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus, uscator de par, apa calda curenta, caldura.

Variantele de meniuri pentru pensiune completa sunt prezentate la cerere si sunt comunicate in timp util de catre conducatorul grupului catre departamentul rezervari. De asemenea, daca se doreste o seara mai speciala, maestrii nostri bucatari pot pregati variante festive bogate, cu preparate atat din bucataria traditionala, cat si din cea internationala.

Cele 2 sali de curs pe care vi le putem pune la dispozitie au o capacitate de 20 locuri, respectiv 40 locuri. Acestea sunt dotate cu flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, acces la internet.
Pentru oaspetii nostri organizam saptamanal focuri de tabara cu muzica folk, vin sau tuica fiarta, karaoke, spectacole de dansuri populare.

De asemenea in tarife sunt incluse:

– plimbari cu sania sau cu trasura (in functie de conditiile meteo);

– echitatie (lipitani, pur sange, ponei) atat in manej cat si in exteriorul acestuia cu insotitor;

– biliard;

– masa de ping-pong;

– darts;

Pentru amatori putem organiza o vizita la stana, unde puteti observa sau chiar participa la mulsul vacii, a oii sau chiar la prepararea branzei si unde va puteti delecta privirea cu o multime de animale.

Doar vizitand acest complex aflat intr-o continua evolutie va veti convinge ca un loc mai bun, in care utilul se imbina armonios cu placutul, mai rar gasiti.

Facilitati
Catalog preturi
cazare, masa in regim de pensiune completa( bufet suedez) si sala de conferinta
Tarif: 45 eur
Descriere: persoana cazata in camera DBL/noapte
cazare, masa in regim de pensiune completa( bufet suedez) si sala de conferinta
Tarif: 50 eur
Descriere: persoana cazata in camera SGL/noapte
cazare cu mic dejun
Tarif: 180 lei
Descriere: /camera DBL/noapte cu mic dejun si tva incluse
cazare cu mic dejun
Tarif: 140 lei
Descriere: camera SGL/noapte cu mic dejun si tva incluse
cazare cu mic dejun
Tarif: 210 lei
Descriere: camera TPL/noapte cu micul dejun si tva incluse.

 

REZERVA OFERTA