Grand Hotel Sofianu 4* – Ramnicu Valcea

GRAND HOTEL SOFIANU – Hotelul muzeu de 4 stele este localizat in jumatatea sudica a Romaniei, in centrul orasului cu o istorie marcanta pentru Tara Romaneasca:
orasul municipiu Rm. Valcea.

GRAND HOTEL SOFIANU se bucura de intaietate, fiind unicul hotel muzeu din Romania care detine o colectie de
opere de arta, picturi si sculpturi ale celor mai renumiti artisti din Romania, ce isi vor schimba operele, sub forma
unui ciclu de expozitii; lunar, la o jumatate de an si anual.

Grand Hotel Sofianu dispune de un efectiv de 63 spatii de cazare rezultand astfel 126 locuri de cazare. 59 de camere si 4 apartamente au urmatoarele dotari: clima si incalzire individuala reglabila, sistem de inchidere electronic, seif, TV cu programe locale, nationale si internationale, telefon direct, internet prin fibra optica, minibar si uscator de par.

Centrul Spa va poate oferi un tonus bun, sanatate si relaxare pentru armonia interioara, de aceea va punem la dispozitie o zona de relaxare intima, in care oaspetii hotelului pot beneficia de urmatoarele:
piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salon de masaj, centru de recuperare si sala fitness.

Grand Hotel Sofianu este situat in mijlocul statiunilor Calimanesti, Caciulata, Olanesti, Voineasa, Baile Govora, facandu- o locatie ideala pentru afaceri si tratament. Oaspetii hotelului de onoare se pot bucura de renumitele obiective turistice ale judetului: manastiri, schituri si nu in ultimul rand podgoriile din Dragasani.

Servicii si dotari Hotel Grand Sofianu Ramnicu Valcea

Restaurant.
Sala de congrese si banqueting.
Piscina interioara.
Sauna umeda si uscata.
Centru spa.
Expozitie de arta.

REZERVA OFERTA