Hotel Alexandros3* Busteni

Amplasat intr-un cadru deosebit, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Busteni, hotelul ALEXANDROS***,cu arhitectura sa deosebita, este unul dintre cele mai elegante si rafinate hoteluri de pe Valea Superiara a Prahovei. Vegheat permanent de Crucea de pe Caraiman Hotelul Alexandros***, adauga excelentelor conditii de recreere si facilitati moderne pentru organizarea conferintelor, simpozioanelor, intalnirilor jubiliare, expozitii sau orice manifestari cultural-stiintifice standarde ridicate de calitate. Posibilitatile de agrement din zona sunt diverse, incepand cu terenul de tenis din incinta complexului, dotat cu noctuna, continuand cu facilitatile create de telecabinele Busteni-Babele si Busteni-Pestera care ofera sansa organizarii unor excursii de zi pe valea superioara a Ialomitei. Pentru sezonul de iarna, partiile de schi din Busteni, Azuga, Predeal si Sinaia ofera incepatorilor sau avansatilor conditii optime pentru practicarea sporturilor de iarna. Pentru o seara deosebita, va stau la dispozitie restaurantul, barul nostru si discoteca de 80 de locuri. Datorita amplasarii geografice (in centrul vaii superioare a Prahovei), statiunea Busteni este locatia optima pentru practicarea sporturilor de iarna, turistii putand opta pentru partiile de schi din Busteni, Sinaia, Azuga, Predeal. Incepand cu sezonul de iarna 2004/2005, la Busteni a fost inaugurata partia Kalinderu cu o lungime de 1500 m, inclinatie medie de 37% si latime de 40m…

Hotelul dispune de 49 de camere renovate si modernizate dupa standarde internationale,avand 96 locuri de cazare in urmatoarea structura:
20 camere duble
:: 3 apartamente cu un dormitor
:: 2 apartamente cu dormitor si living
:: 1 apartament cu trei dormitoare
9 camere duble
:: 8 camere duble cu pat suplimentar
:: 6 camere single
Total: 49 camere cu 96 de locuri.
Restaurant clasic categoria I: 140 locuri
Discoteca 80 locuri;
Toate camerele sunt dotate cu : aparate T.V. color(program prin cablu), telefoane moderne, ferestre antifonice, mini-bar.
Restaurantul classic de categoria I cu 140 locuri, va propune intr-o ambianta selecta, meniuri din bucataria internationala si traditionala romaneasca, pentru cele mai exigente gusturi.

Crama(16 locuri), excelent amenajata, va asteapta cu produse specifice, ca la mama acasa.
Complexul mai dispune de : bar de zi, discoteca Blue Dreams (80 locuri), terenuri de sport multifunctionale cu gazon sintetic si iluminat in nocturna.

Catalog preturi
camera dubla 2*
Tarif:
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament 3*
Tarif:
Descriere: tarif/2 persoane cu mic dejun
camera dubla 3*
Tarif:
Descriere: tarif/ camera cu mic dejun inclus
camera tripla 2*
Tarif:
Descriere: tarif/3 persoane cu mic dejun
garsoniera 2*
Tarif:
Descriere: tarif/ 2 persoane cu mic dejun
REZERVA OFERTA