Hotel Andy 4* Predeal

Hotelul Andy Predeal se afla la numai 1 km distanta de Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi, unde frumusetea peisajului, abundenta zapezii din iarna (cu straturi de pana la 1m grosime) si racoarea verii au facut ca Predealul sa devina cea mai insemnata dintre statiunile din Romania.
Clientii pot alege intre a face un tur de oras, o excursie la Bran Moeciu, Cetatea Rasnov, Cabana Susai sau Poiana Brasov. De asemenea pot inchiria ATV-uri, echipament de ski sau pot alege sala de bowling si popice. La cerere se pot organiza diferite activitati de team-building sau recreere in colaborare cu firme specializate.

Camere
Hotelul Andy Predeal ofera turistilor pentru cazare:

27 de camere duble si twin
3 apartamente
1 apartament VIP

Restaurant
In cadrul restaurantului Andy Hotels, poti petrece momente de tandrete si seri de neuitat alaturi de prieteni sau parteneri.
Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi.

Conferinte
Hotelul ofera conditii ideale nu numai pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri prin intermediul a doua sali de conferinta:
– o sala cu capacitatea de 60 de locuri cu acces la internet si lumina naturala, aceasta fiind multifunctionala, unde pot fi organizate banchete si alte tipuri de reuniuni;
– o sala cu capacitate de 15 locuri.
Dotarea acestor sali este asigurata cu echipamente dedicate acestui domeniu de activitate: scaune cu masuta, flipchart-uri, ecrane de proiectie, videoproiectoare, copiator, telefon, fax, iar la cererea clientilor se pot asigura servicii de traducere simultana, microfoane mobile, sistem de amplificare sunet.

SPA Center
Centrul spa ofera oaspetilor hotelului clipe de relaxare in jacuzzi (pentru 6 persoane), sauna, banda de alergare si bicicleta.

Catalog preturi
Camera Dubla Matrimoniala
Tarif: 96 Euro
Descriere: Mic dejun si taxa hoteliera incluse.
Camera Dubla Twin
Tarif: 96 Euro
Descriere: Mic dejun si taxa hoteliera incluse.
Camera Single
Tarif: 86 Euro
Descriere: Mic dejun si taxa hoteliera incluse.
Apartament
Tarif: 115 Euro
Descriere: Mic dejun si taxa hoteliera incluse.
VIP
Tarif: 195 Euro
Descriere: Mic dejun si taxa hoteliera incluse.
REZERVA OFERTA