Hotel Apollo Wellness Club 4* – Sangeorgiu de Mures

Situat in statiunea „Baile Sarate Sangeorgiu de Mures”, la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320m. Serviciile de lux, atmosfera calda si imbietoare va vor convinge sa petreceti momente unice intr-o ambianta deosebita.
Dupa privatizarea societatii, in anul 1999, aceasta a fost integrata, dupa anul 2003 urmand o serie de investitii importante care au transformat vechea statiune intr-un complex modern de recreere, intretinere si tratament denumit Apollo Wellness Club.

Complexul Apollo Wellness Club dispune de doua structuri de cazare Hotel Apollo **** si Hotel Apollo **.

Hotel Apollo****, deschis in luna octombrie 2007, amenajat in stil clasic, are in dotare 35 de camere din care :

*
un apartament Executive

*
6 apartamente Junior Suite

*
18 camere duble cu doua paturi

*
10 de camere duble cu pat matrimonial

Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un comfort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.

Pentru asigurarea unui grad sporit de siguranta si securitate, structura de 4* este dotata cu detectoare de fum si camere de supraveghere.

Spatiile publice sunt concepute pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilitati.

Complexul dispune de parcare permanent supravegheata cu 300 de locuri.

REZERVA OFERTA