Hotel Cabana Vanatorilor 3* Predeal

Situat la mai putin de 1 km distanta de Predeal, Cabana Vanatorilor este pentru turistul iubitor de munte, o incantare. Cand te afli in preajma ei, aproape ca auzi sunetul cornului de vanatoare si galagia ogarilor voievodali. Cei care pastoresc acest loc indragit vor ca fiecare oaspete sa se simta aici ca acasa.
Cabana Vanatorilor din Predeal a fost construita in anul 1936. Ea a apartinut initial unui comerciant de nationalitate germana. Din 1956 a intrat in patrimoniul O.J.T. Brasov.
Pana in anul 1997 ea a fost o pensiune obisnuita. In acel an a fost preluata de familia Bercea. Cand a fost redeschisa in iulie 1998, Cabana Vanatorilor avea dotari si modificari remarcabile.
Ideea decorarii restaurantului, in stilul pitoresc care se observa si astazi, apartine sotilor Ioana si Stefan Bercea care au lucrat o perioada intr-o pensiune familiala din Elvetia. De fapt experienta acumulata acolo i-a determinat pe cei doi sa dea un nou look fostei cabane. Intorsi acasa cu fotografii si idei, au comandat mobilierul restaurantului, l-au decorat cu trofee si arme de vanatoare. Ideea lor s-a dovedit curand un mare succes.

REZERVA OFERTA