Hotel Casa Turistilor 3* – Paltinis

Intre anii 1975 si 1987, Constantin Noica, marele filozof roman, si-a petrecut aici ultimii ani din viata, aflandu-se sub permanenta observatie a Securitatii.

El este intemeietorul scolii filozofice de la Paltinis. Fosta lui casa este astazi deschisa vizitatorilor interesati.

Complexul Casa Turistilor, construit in anul 1942, este situat in centrul statiunii.

Casa Turistilor
In corpul 18 Favorit va oferim 20 de camere (46 locuri de cazare) proaspat renovate la un maxim de confort, eleganta si bun-gust, cu mobilier masiv in stil italian. Fiecare camera are baie proprie, minibar, telefon si TV satelit. Investitia a fost finalizata in decembrie 2007 si dispune de 18 camere duble si 2 garsoniere.

Casa Turistilor
In cele doua corpuri de 2 stele va oferim 57 de camere (116 locuri de cazare): dupa cum urmeaza: 4 camere triple, 52 duble si 1 single. Fiecare camera dispune de baie proprie, telefon si TV satelit.

Specialitatile deosebite ale bucatarilor nostri le puteti degusta iarna in atmofera rustica la caldura semineului iar vara la aer proaspat, pe terasa restaurantului.

Restaurantul hotelului „Casa Turistilor” este unul rustic, in stilul salilor de vanatoare, in care predomina piatra si lemnul, doua elemente care confera o intimitate deosebita.

Restaurantul cu o capacitate de 150 de locuri ofera o paleta variata cu specialitati ale bucatariei românesti. El poate gazdui si evenimente de amploare (nunti, revelioane, mese festive, petreceri, concerte etc.).

Organizati intilniri de afaceri la aer curat, intr-un mediu intim si un cadru natural unic!

Daca doriti sa va intilniti cu partenerii de afaceri, va invitam in inima Muntilor Cibinului, la Hotel Casa Turistilor, la doar cativa kilometri de orasul Sibiu.

In conditii moderne va oferim posibilitatea organizarii de simpozioane, intilniri de afaceri sau cursuri de pregatire. La noi veti putea lucra nestingheriti de tumultul vietii citadine, intr- ambianta care stimuleaza spiritul de echipa.

Sala de conferinta Constantin Noica va sta la dispozitie cu 100 locuri (cu mese 120 locuri; numai scaune 100 locuri). Pretul pentru sala de conferinta este de 200 euro / zi. Preturile sunt negociabile la conferinte mai lungi de doua zile.

Flipchart-ul si hirtia incluse in pret, iar echipamentul audio-video (videoproiector) poate fi inchiriat. La sala de conferinte aveti acces la internet.

REZERVA OFERTA