Hotel Central 3* – Piatra Neamt

Hotelul Central construit in anul 1975, renovat si redotat in totalitate in anul 2004, este o gazda primitoare, etalon a ceea ce inseamna profesionalism, calitate si bun gust. Atat spatiile de cazare precum si restaurantul va ofera o atmosfera calda, propice petrecerii unui weekend sau a unei mini vacante de neuitat.

Hotelul este situat in centrul orasului la 500 de metri de gara, in centrul comercial. Este construit pe 12 nivele, are 268 de locuri de cazare in 120 de camere duble, 12 camere matrimoniale si 4 apartamente de lux.

Facilitati
Hotel Central, Piatra Neamt beneficiaza de toate dotarile necesare pentru a va asigura luxul si o atmosfera de neuitat in perioada vacantei sau vizitei dumneavoastra. Asa cum se poate observa si in imaginile alaturate, la Hotel Central in Piatra Neamt, veti avea parte de confortul dorit, la preturi minime.
Din multitudinea de oferte, alegerea restaurantului se dovedeste adesea a fi cea mai dificila. Avand in vedere ca este locul in care se desfasoara receptia si multi invitati vor veni numai la restaurant, merita sa depuneti toate eforturile pentru a asigura o locatie placuta, eleganta si potrivita evenimentului.
De aceea orice eveniment organizat in atmosfera placuta si calda a restaurantului Central, cu sigurata va deveni o amintire de neuitat. Personalul nostru atent selectionat si foarte calificat va avea grija ca totul sa iasa perfect.

Restaurant
Restaurantul Central va asteapta intr-o atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care va intampina si satisface cele mai exigente pretentii.
Restaurantul este ideal pentru o petrecere reusita, intalnire de afaceri, cina romantica, si chiar un pranz consistent. Bucataria noastra va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate, preparate de bucatari cu o mare experienta in arta culinara.
Atmosfera ambientala este sustinuta de muzica de fond, care se poate transforma in cadrul mesei festive, chiar si in muzica live.

REZERVA OFERTA