Hotel Confort Suites5* Predeal

Hotel Comfort Suites din Predeal, clasificat la 5 stele va ofera 36 spatii de cazare impartite in camere single, apartamente si apartamente nuptiale „Sun flower”.

Hotel Predeal Comfort Suites detine un amestec de stiluri – modern, rustic si oriental – creat special pentru a asigura comfortul necesar unei vacanta de neuitat.
Avand o bogata experienta in domeniul hotelier si tinand cont de cele mai exsigente cerinte ale turistilor, Comfort Suites este dotat la standarde occidentale, personal cu inalta calificare profesionala, iar serviciile oferite li se acorda o deosebita atentie.
Structura camere:
-camerele single dispun de: pat matrimonial cu baldachin, minibar, acces la internet, telefon, tv prin cablu, seif, cantar de baie.
-apartamente dispun de: living si dormitor, telefon, minibar,tv si cablu tv, acces la internet, pat matrimonial cu baldachin, seif.
-apartamentele nuptiale dispun de: paturi matrimoniale cu baldachin, minibar, telefon, tv color si cablu tv, acces la internet, cada cu jacuzzi, seif, semineu artificial.

Catalog preturi
camera single
Tarif: 90 euro
Descriere: tarif/camera cu mic dejun
apartament
Tarif: 115 euro
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament sun- flower
Tarif: 165 euro
Descriere: tarif/2 persoane cu mic dejun

 

REZERVA OFERTA