Hotel Eden 3* Predeal

Complexul Eden reprezinta excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor ce au ca scop confortul si placerea oaspetilor, toate acestea la preturi fara concurenta pe piata hoteliera. Situat in zona Cioplea, intr-o zona deosebit de linistita,Hotel Eden, va pune la dispozitie toate facilitatile unei unitati de cazare de 3 stele. Capacitatea de 32 de camere transforma complexul intr-un loc agreabil. Intim dar fara a fi izolat, interioarele amenajate cu gust au doar un scop: sa asigure confortul si exigentele oaspetilor. Structura de cazare la Hotel Eden este alcatuita din: Camere Duble Apartamente Apartamente cu Jacuzzi Apartamentele au si o canapea extensibila sau un pat suplimentar. Acestea nu se adreseaza la 4 persoane adulte.

Restaurantul Hotel Eden este elegant si are o capacitate de 150 de locuri, terasa-restaurant de 150 de locuri iar barul 30 de locuri.
Clienti Hotel Eden pot beneficia de:

Masaj;
3 Sali de conferinta;
Parcare;
Room Service;
Telefon;
Televiziune prin cablu;
Internet Wireless Gratuit;
( Acoperire tot complexul )
Safe Depozit;
Garderoba ski.
Cele 4 sali de conferinte, dotate complet, fara stalpi, cu lumina naturala , mobilier modular, au capacitatea de 12, 35, 50 respectiv 100 de locuri.

Catalog preturi
camera dubla
Tarif: 150 ron luni-joi si 180 ron weekend
Descriere: tarif/camera cu taxe locale
apartament
Tarif: 180 ron luni-joi si 210 ron weekend
Descriere: tarif/apartament cu taxe locale
apartament cu jacuzzi
Tarif: 210 ron luni-joi si 240 ron weekend
Descriere: tarif/apartament cu taxe locale
REZERVA OFERTA