Hotel Miraj 4* Poiana Brasov

Amplasat la intrarea in statiunea Poiana Brasov, nu departe de partiile pentru ski, intr-o zona linistita, Hotelul Miraj va ofera cele mai bune conditii pentru petrecerea vacantelor Dvs. intr-un spatiu familial si cu personal deosebit de ospitalier. Hotelul a fost inaugurat in anul 2004 si are o capacitate de cazare de 70 de locuri in camere duble, single si apartamente. Camerele sunt dotate cu televizor, minibar, telefon si mobilier deosebit.

Punctele forte ale acestui hotel sunt preturile fara concurenta, excelentul raport pret calitate, dotarile noi si de calitate care incanta orice oaspete.
In fata hotelului se afla o parcare mare, un avantaj atat pentru sosirile de grupuri cu autocarul, cat si pentru turistii sositi individual cu masinile proprii.

Hotelul dispune de 26 camere duble, 3 single si 5 apartamente, toate dotate la standard de 4 stele. Hotelul mai dispune de sala de fitness, bar de zi.
Restaurantul Miraj situat la parterul hotelului va ofera o gama larga de preparate culinare atat din bucataria romaneasca, cat si din bucataria internationala. Mobilierul nou, elegant al restaurantului, ofera o ambianta deosebita pentru servirea mesei. De asemenea, la dispozitia turistilor se afla un bar si un salon de mic dejun.
Hotelul dispune de 2 sali de conferinta (de 50, respectiv 20 locuri) dotate corespunzator pentru desfasurarea de traininguri, seminarii, intalniri de afaceri.
n foisor sala de conferinte ofera o priveliste deosebita si poate sa gazduiasca intre 15 – 20 persoane, fiind ideala pentru intalniri de afaceri sau alte evenimente de acest gen.

Hotelul are amenajata o gradina pentru recreere si o terasa pentru servirea mesei pe timpul verii.

REZERVA OFERTA