HOTEL OXFORD ****

Construit la intrarea in statiunea Mamaia, la numai 5 minute de plaja, OXFORD ofera toate facilitatile unui hotel de 3 stele plus.

Hotelul Oxford *** are 96 de camere duble si 6 apartamente complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat si multe altele.

Hotelul poate oferi toate serviciile necesare pe parcursul unei zile:
» sali de conferinta
» un restaurant de top class cu bucatarie internationala si traditionala
» disco-club
» striptease club
» lobby-bar
» parcare gratuita
» teren de sport
» club biliard
» cabinet de masaj

 

Se pot petrece nopti deosebite in disco–club: atmosfera, spectacole, muzica buna si bauturi rafinate.

Restaurantul Oxford este alegerea perfecta atat pentru o cina cu prietenii cat si pentru un dejun de afaceri. Aici zi si noapte poti servi preparate traditionale si internationale (pizza, paste, ciorbe, specialitati, toate dupa pofta ta), bauturi fine si cocktail-uri, toate la cele mai mici preturi. Vino tu si prietenii tai si totul va fi OK.

Complexul Hotelier Oxford ofera nopti incendiare intr-o atmosfera de vis, plina de concursuri, muzica buna si shot-uri le veti gasi numai in clubul nostru, ritm si distractie, tact si atractie, zi de zi, E PARTY NON STOP!

Nightclub Oxford ofera: imaginea unui show exotic al animatoarelor pline de farmec si erotism.

 

Complexul Hotelier Oxford ofera locul perfect pentru training-uri si intruniri de afaceri intr-o sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri. Complexul are deja o traditie insemnata in ceea ce priveste organizarea de evenimente. Suntem pregatiti sa facem fata celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste amenajarea salilor si serviciile complementare :
» coffee-break-uri,
» lunch-break-uri,
» cine festive etc.

Relaxeaza-te. Numai pentru tine bar, biliard, masaj si teren de sport pentru a te mentine in forma.

OXFORD – locul timpului tau liber.

REZERVA OFERTA