Hotel Plutitor G G Gociman 4*Tulcea

Dotari Generale: 9 camere fiecare de cate doua locuri (2 camere premium cu pat matrimonial, 5 camere standard, 2 camere junior), restaurant cu aer conditionat, terasa acoperita, barci cu motor pentru agrement, terase de plaja.

Dotari camere: grup sanitar propriu, sistem centralizat de incalzire, aer conditionat si apa calda curenta.

Facilitati copii(cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-9,99 ani achita 50% din costurile de adult.

Facilitati masa: in sistem meniu fix.

Alte facilitati: agrement banana, barci cu motor, barci cu rame, barci rapide, ski nautic, lansete si undite, momeli.

Preturile includ: cazare in camera dubla standard, pensiune completa, bauturi traditionale (50 ml tuica/persoana si 500 ml vin/2 persoane la fiecare masa), apa plata, transfer din Tulcea si retur, croaziere cu hotelul Plutitor GGGociman, 2 barci cu moto si conducator la dispozitia turistilor (se achita combustibilul consumat) pentru excursii suplimentare sau transferuri catre locurile de pescuit si toate taxele.

Preturile nu includ: supliment de camera Premium (11 euro/persoana/zi), bauturi alcoolice si racoritoare altele decat cele oferite, accesul la obiectivele turistice (unde este cazul), transferul cu maxi-taxi catre plaja de la Sulina, ambarcatiune ultrarapida de lux cu conducator permanent la dispozitie (capacitate maxima 6-8 persoane).

 

REZERVA OFERTA