Hotel Poiana Ursului 3* Predeal

Hotel Poiana Ursului *** este amplasat la numai 150 metri de partia Clabucet, are o capacitate de 62 de locuri de cazare, cu apartamente (2 adulti 1 copil), camere cu pat matrimonial, si twin. Fiecare nivel este personalizat prin decor diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern, cu Tv color, telefon, minibar, cabina hidromasaj. Restaurantul dispune de o capacitate de 62 de locuri, si va pune la dispozitie un meniu diversificat de preparate din bucataria romaneasca si internationala*.

Inconjurat de frumoasa vegetatie montana si aflat in zona centrala a statiunii, pe strada Poiana Ursului, hotelul Poiana Ursului ****va pune la dispozitie 42 de camere si apartamente:

Hotelul este structurat pe P 3 si avand 15 duble matrimoniale, 17 duble twin, 6 apartamente, 2 garsoniere si 1 duplex (2 DBL alaturate care comunica). Camerele pot fi special amenajate si personalizate pentru diverse categorii de clienti.
TV LCD si televiziune prin cablu

radio electronic

minibar

room-service

acces internet

parcare

personal permanent in receptie

telefon international

baie cu cabina dus

balcoane cu vedere spre munte

uscator de par si telefon in baie

garderoba si inchiriere echipament

sportiv schi/ snowboard/ biciclete/

paint ball

office service
Bucatarul sef va imbie la un bufet bogat cu diferite salate, antreuri, feluri principale si deserturi delicioase sau cu specialtati din meniul a la carte, toate avand un gust desavarsit si fiind servite intr-o atmosfera relaxanta.

Catalog preturi
camera single
Tarif:
Descriere: tarif/camera cu mic dejun
camera dubla
Tarif:
Descriere: tarif/camera cu mic dejun inclus
apartament
Tarif:
Descriere: tarif/ 2 persoane cu mic dejun
REZERVA OFERTA