Hotel Rozmarin 3* Predeal

Recent renovat la un standard de 3 stele, Hotel Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti. Gazda primitoare, o adevarata casa departe de casa pentru toti oaspetii sai, Hotel Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte. Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare, si consistenta produsului turistic, recomanda Hotel Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile. Dispuse pe patru etaje, accesul fiind facil datorita ascensorului si oferind o panorama spectaculoasa, camerele spatioase si apartamentele generoase ofera conditii ideale de odihna dupa o zi de sedinta, de sport sau drumetie.

Hotel Rozmarin dispune de 64 de camere duble (matrimoniale sau twin) si 6 apartamente care stau la dispozitia clientilor, cu dotari moderne si o ambianta prietenoasa: TV satelit, balcon, minibar, acces internet, lift, room service (24-6), bai cu cabina dus.

Sala Gym cu aparate fitness de ultima generatie, sauna, jacuzzi, solar si masaj, posibilitatea inchirierii de biciclete si echipament sportiv, inchirierea de A.T.V-uri, organizarea de mese tip barbeque in locatii pitoresti, excursii in imprejurimi cu ghid, excursii in zona cu autocar sau microbuz.
Saloanele de restaurant (cu o arhitectura speciala, imbinand modernul si clasicul specific al zonei montane si cu o capacitate de 300 de locuri) si o bucatarie romaneasca de cea mai buna calitate stau la dispozitia clientilor nostri.
Centrul de Conferinte cuprinde 5 sali (capacitate intre 10 si 100 de locuri), dotate cu mobilier modern, modular, echipamente standard (ecran proiectie, flipchart, whiteboard), aparatura multimedia, TV, video sau DVD, acces internet.

Catalog preturi
camera single
Tarif:
Descriere: tarif/camera cu mic dejun si taxe
camera dubla
Tarif:
Descriere: tarif/camera cu mic dejun si taxe
apartament(2 pers)
Tarif:
Descriere: tarif/apartament cu mic dejun si taxe
Tarif:
Descriere: tarif/persoana
REZERVA OFERTA