Hotel Traube – Medias

Hotelul este situat in centrul vechi al orasului Medias, in imediata apropiere a Turnului cu ceas.

Hotelul Traube dispune de 15 camere duble care pot fi inchiriate si in regim de single la un nivel de 4 stele, cu TV, aer conditionat, minibar si conexiune internet.

Ineditul camerelor consta in mobilierul acestora care este din lemn de brad pictat cu motive sasesti. Doua dintre camere sunt amenajate cu mobilier vechi reconditionat in stil Neobaroc si Biedemeier.

Restaurantul va ofera posibilitatea de a organiza diferite petreceri, nunti, botezuri, zile de nastere, revelioane, etc. Bucataria restaurantului este internationala, cu produse mereu proaspete, servite cu profesionalism si promptitudine de personalul calificat.

Hotelul Traube beneficiaza si de o sala de conferinte dotata ultramodern in care se organizeaza prezentari si intalniri de afaceri.

Gradina de vara impresioneaza prin aranjamentele florale si copacii umbrosi, mese de lemn unde poti petrece clipe de tihna si buna dispozitie cu prietenii la o halba de bere si produse traditionale la gratar.

Crama Traube beneficiaza de 50 de locuri care pot fi rezervate pentru mese festive. Interiorul cramei creaza o atmosfera intima si selecta oferind produse traditionale la gratar si vinuri pentru cunoscatori prin vinoteca amplasata in interiorul sau.

Cadrul oferit de mobilierul vechi reconditionat te duce cu gandul la vremurile de altadata, dar serviciile oferite iti readuc prezentul cu tot confortul sau.

Servicii si dotari Hotel Traube Medias

Restaurant 3 sali.
Sala de conferinte.
Crama.
Gradina de vara.
Acces internet.
Aer conditionat.

REZERVA OFERTA