Hotel Zimbru 3* – Campulung Moldovenesc

Hotelul Zimbru este situat in centrul municipiului Campulung Moldovenesc, municipiu situat in inima Bucovinei intr-un cadru natural muntos deosebit, la poalele masivului Rarau.
Recent modernizat, hotelul pune la dispozitia turistilor camere single, double, apartamente, sali de conferinta, bar, parcare, centru de informare turistica, agentie de turism touroperatoare, restaurant clasic, restaurant cu specific national, restaurante deservite de bucatari specializati atat în bucataria traditionala cat si in cea internationala, in cadrul carora se pot organiza mese festive sau cine cu specific Bucovinean si spectacol folcloric sustinute de formatia Raraul.
Hotelul reprezinta locatia ideala pentru vizitarea manastirilor din Bucovina si a masivului Rarau-Giumalau, cu posibilitate de cazare la Cabana Rarau – cota 1520.

Hotelul Zimbru 3* dotat cu: 89 camere si apartamente dintre care o parte sunt modernizate, au mobilierul reconditionat si TV; restaurant, bar, parcare, centru de informare turistica

REZERVA OFERTA