Oferta Conferinta Complex Hotelier Ciric3*

Complexul Ciric este situat pe malul lacului Ciric, ce face parte dintr-o suita de 6 lacuri ce se intind in nord-estul orasului Iasi.

Fiind unul dintre principalele puncte de agrement, el este amplasat la doar 3 Km de centrul orasului si la 1,8 Km de Aeroportul International Iasi. Fiind foarte usor accesibil, el ofera oaspetilor atmosfera calda si recomfortanta pentru un sejur reuait, precum si spatiul oficial necesar unei intilniri de afaceri.
Fie ca este vorba de o calatorie de afaceri sau o vacanta si trebuie sa alegeti un hotel, va doriti sa fiti intimpinat de o atmosfera primitoare si relaxanta. Puteti alege sa va simtiti cu adevarat confortabil la noul Complex Hotelier Ciric,inaugurat in luna iulie 2006.
Unul dintre princialele elemente de noutate pe care il aducem este reprezentat de clubul de pescuit pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Astfel, persoanele interesate, pot savura intr-un cadru special amenajat aceasta activitate, departe de ochii sau zgomotele persoanelor straine.

Structura de cazare a Hotelului Ciric de 60 de locuri dispuse in apartamente, camere duble si single avind balcon cu vedere spre lac sau spre padure, gratie dotarilor speciale va redau sentimentul de liniste interioara si confort.

Camerele sunt confortabile si dotate cu aer conditionat, sistem reglabil de incalzire, mobilier nou si elegant, minibar, televizor color, televiziune prin cablu, telefon, uscator de par si cabina dus.

Pentru oaspetii nefumatori ai hotelului se asigura camere speciale.

Complexul Hotelier Ciric va pune la dispozitie 24 de ore pe zi personal cu o inalta calificare, prietenos, un serviciu de room-service la dispozitia dumneavoastra.

Transportul turistilor de la hotel la aeroport si retur este asigurat in regim gratuit de microbuzul complexului, zilnic intre orele 06.00 si 22.00.

Rezervarea transportului trebuie facuta la receptie, cu minimum o zi inainte. In afara de transportul tip shuttle bus, la receptie pot fi facute si comenzi pentru taxi, rezervari de bilete cu trenul sau avionul si se ofera accesul la serviciul rent-a-car.
Complex Hotelier Ciric *** pune la dispozitie, pentru a spori confortul dumneavoastra, o serie de servicii speciale:

business-center dotat cu calculatoare, xerox, fax, telefon, aer conditionat, acces internet;
serviciile concierge prin care se asigura rezervari de bilete de avion, tren, autocar
room service non-stop;
seif pentru pastrarea obiectelor de valoare;
parcare auto pazita permanent, pentru siguranta masinii dumneavoastra;
rent a car;
servicii de alarm-clock;
schimb valutar;
Pentru a asigura cateva zile cu adevarat relaxante, Complexul Hotelier Ciric vine in intampinarea clientilor sai cu servicii pline de rasfat si savoare. Puteti beneficia astfel, de servciile unui maseur, un hair-stylist si ale unui antrenor de fitness. Ei sunt mereu pregatiti sa va ajute in a arata mai bine si in a va simti mai bine.

La solicitarea dumneavoastra va puteti bucura de masaje revigorante, de relaxare sau cu uleiuri aromatice, capabile a arunca macar o parte din stresul si agitatia zilnica.


In cazul unui sejur prelungit, puteti sa va mentineti in forma si in cadrul salii de gimnastica, ce este echipata complet cu aparate de fitness.

linie telefonicainternationala;
salon de masaj si fitness;
transport hotel-aeroport;
carti de credit acceptate: VISA, MASTERCARD, EUROCARD, AMERICAN EXPRESS


 

Tarif: 200 ron
Descriere: pret/persoana/zi/totul inclus

REZERVA OFERTA