Oferta conferinta Poiana Brasov Hotel Poiana Ursului 4*

Descriere
Complexul Hotelier Poiana Ursului 4* este amplasat intr-o zona linistita a statiunii, in apropierea Complexului Favorit si nu departe de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.
In mijlocul naturii, intr-o oaza din imparatia muntilor, complexul hotelier POIANA URSILOR este destinatia ideala de vacanta sau pentru organizarea unor intalniri de afaceri sau evenimente festive, in orice anotimp.
Amplasat la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la o distanta de 12km, insa ferit de agitatia orasului, hotelul se remarca prin dotari de exceptie. Imbinand eleganta si utilitatea, hotelul ofera clientilor sai servicii de calitate si conditii deosebite de cazare.
Statiunea Poiana Brasov denumita si Poiana Soarelui este inconjurata de 4 mari masive muntoase, intinzandu-se pe un platou, la baza muntelui Postavarul, care face parte din lantul Muntilor Carpatilor Meridionali:
M-tii. Postavarul (alt. 1.799m)
M-tii. Piatra Craiului (alt. 2.238m)
M-tii. Bucegi (alt. 2.505m)
M-tii. Piatra Mare (altitudine 1.848m)O coborare pe schiuri sau snowbord printre brazii incarcati de zapada, o plimbare cu ATV-ul, o partida de tenis in aerul curat de munte sau doar plimbari pe potecile montane, va vor face sa uitati de grijile cotidiene si sa va relaxati la Poiana Brasov.
Facilitati

Inconjurat de frumoasa vegetatie montana si aflat in zona centrala a statiunii, pe strada Poiana Ursului, hotelul Poiana Ursului ****va pune la dispozitie 42 de camere si apartamente:

Hotelul este structurat pe P 3 si avand 15 duble matrimoniale, 17 duble twin, 6 apartamente, 2 garsoniere si 1 duplex (2 DBL alaturate care comunica). Camerele pot fi special amenajate si personalizate pentru diverse categorii de clienti.
Facilitati:

TV LCD si televiziune prin cablu

ceas siradio electronic

minibar

room-service

acces internet

parcare

personal permanent in receptie

telefon international

baie cu cabina dus

balcoane cu vedere spre munte

uscator de par si telefon in baie

garderoba si inchiriere echipament

sportiv schi/ snowboard/ biciclete/

paint ball

office service

Tarif: 70 euro
Descriere: pret/persoana/zi/ toate serviciile incluse

REZERVA OFERTA