Oferta conferinta Poiana Brasov Hotel Tirol 3*

Descriere
Hotelul TIROL 3*, facand parte din lantul RINA HOTELS, este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera si natura. Amabilitatea naturala a personalului si arta culinara dusa la rang de perfectiune va vor incanta inca de la primul contact, toate acestea intr-un cadru mirobolant al naturii pe care hotelul il ofera.
Facilitati
Suntem la dispozitia dumneavoastra cu cele 58 de spatii de cazare care se impart in: apartamente president si royal, garsoniere, camere duble  camere single. In fiecare camera se intalneste: mobilier confortabil si original ca design, TV, baie, telefon, minibar. Centrele de conferinta se impart in: SALA Wiena “ 120 persoane si SALA Burg “ 20 persoane, pot fi destinatia reuniunilor, cinelor festive, intalnirilor de afaceri.

Undeva in centrul Romaniei, in Poiana Brasov, in Poiana lui Stechil se afla Hotelul RINA TIROL, probabil cea mai indrazneata provocare.

Catalog preturi
Sala de conferinta cu toate facilitatile, pauza de cafea, pensiune completa, program social,transport intern, servicii de secretariat, cazare
Tarif: de la 70 euro
Descriere: pret/persoana/zi/toate serviciile incluse

 

REZERVA OFERTA