Oferta conferinte Eforie Nord Hotel Europa 4*

Descriere Centrul de Conferinte Hotel Europa
Hotelul Europa Eforie Nord va ofera facilitati inspirate sau neconventionale pentru organizarea conferintelor si evenimentelor. Daca doriti un amplasament insorit la malul marii Ana Hotels are ceva de oferit care sa va intampine necesitatile pentru organizarea de conferinte si evenimente.In locatia din Eforie Nord se pot organiza evenimente pentru maxim 600 de delegati. Sala noastra de bal dispune de iluminat natural si poate fi accesata direct din hotel; desemenea poate fi divizata in 3 sectiuni mai mici si se poate compartimenta astfel in functie de numarul de persoane participante:

Sala de bal Europa  – 600(stil receptie), 430(stil teatru), 250(stil banchet)

Bar Saloon – 70 (stil receptie), 50(stil teatru), 40 (stil banchet)

 

Ana Yacht Club  – se pot organiza evenimente cu pana la 300 persoane

Facilitatile moderne ale salii de conferinte a Hotelului Europa includ:

·                                 Videoproiector

·                                 Retroproiector

·                                 Flipchart

·                                 Video, TV si DVD

Mesele si pauzele de cafea pot fii savurate pe terasa hotelului, in jurul piscinei exterioare sau la Ana Yacht Club

CAZARE

Hotelul Europa se afla la cateva minute distanta de centrul statiunii Eforie Nord pe litoralul Marii Negre, intr-un parc natural de peste 30.000 mp, fapt care ii confera o atmosfera speciala de liniste si relaxare, oferind conditii excelente de cazare la mare.

Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 4 stele internationale. Parcarea exterioara si subterana sunt asigurate gratuit. Hotelul Europa dispune de 221 spatii de cazare pe litoral, toate cu balcoane si vedere spre Marea Neagra, spre lacul Techirghiol si spre parcul cu plante exotice care inconjoara hotelul.

Complet renovat in 2003, deschis pe tot parcursul anului, Hotelul Europa ofera un confort deosebit al spatiilor de cazare din Eforie Nord (aer conditionat, internet, minibar, seif in camera, room-service, detector fum, TV satelit, linii telefonice internationale directe, uscatoare de par in bai si multe altele) si acces la piscina exterioara.

Deschis tot timpul anului, avand un modern centru de conferinte si propria baza de tratament balnear, Hotelul Europa ofera o bogata si selecta gama de servicii de cazare in Eforie Nord.

Hotelulul Europa are 11 apartamente spaţioase şi este destinaţia ideală pentru vacanţele in familie pe litoral. La centrul Kid’s Club copiii dumneavoastră se vor juca, vor colora şi vor asculta poveşti.

 

.

Facilitati Tariful include cazare, pensiune completa, sala de conferinte si pauza de cafea
Catalog preturi
Tarif/noapte/persoana Tarif: 65 euro
Descriere:

 

REZERVA OFERTA