Oferta Conferinte Predeal Hotel Piemonte 4*

Situat in Statiunea Turistica Predeal, pe DN1 Hotelul Piemonte este locul ideal atat pentru vacante de neuitat cat si pentru organizarea de intalniri de afaceri.

Predeal este unul dintre cele mai inalte puncte de atractie din Romania atat pentru cei ce prefera plimbarea in aer liber, cat si pentru cei indragostiti de sporturile de iarna. Zona de schi se intinde pe o suprafata mai mare de 50 km patrati, iar lungimea partiilor depaseste 10 km. Sistemul de telescaun din Predeal a fost modernizat de curand, ajungand la standarde internationale.
Predealul nu este doar paradisul celor indragostiti de schi, ci si un punct de plecare pentru excursii montane pe jos sau cu bicicleta. Atractia statiunii poate fi descrisa in numai cateva cuvinte astfel: un climat placut, lipsit de pericolul poluarii
cea mai puternica expunere solara pe Valea Prahovei
o gama larga de posibilitati de divertisment
aer curat si soare la discretie
media de temperatura vara de 19.5 C
Hotel Piemonte impreuna cu varietatea peisajelor, flora si fauna ce il inconjoara, sunt cateva din punctele de atractie ce asigura echilibrul dintre relaxare si divertisment.

Hotel PIEMONTE ofera servicii de calitate satisfacand cerintele si nevoile clientilor sai, la un standard international, asigurand 54 locuri de cazare, in urmatoarea structura:
4 apartamente cu jacuzzi
– 20 camere duble (12 duble twin, 8 duble matrimoniale)
-6 camere single
Fiecare camera este dotata cu seif si minibar. De asemenea, in fiecare camera aveti acces la telefon international si la programe TV prin cablu.

Pentru relaxarea dumneavoastra totala puteti apela la room service.

Alte servicii: sauna, sala de fitness, parcare, posibilitati inchiriere auto, ATV si scooter.
Sala de conferinte

Pentru organizarea intalnirilor de afaceri va punem la dispozitie o sala de conferinte de 100 de locuri, dotata cu sistem audio HIFI, microfoane mobile, video-proiector, ecran proiectie, flipchart, laptop si acces Internet de mare viteza, aer conditionat, realizand astfel un cadru ideal pentru desfasurarea sedintelor, congreselor sau prezentarilor dumneavoastra.

Tarif: de la 200 lei
Descriere: pret/persoana/totul inclus

REZERVA OFERTA