Organizare conferinte la Sinaia Hotel Cota 1400 3*

Hotelul „Cota 1400” este o oaza de caldura pentru oaspeti, reprezentand singura varianta de servicii de calitate din Sinaia la aceasta altitudine. Peisaje mirifice si incantatoare se impletesc armonios cu dotarile de patru stele.

Mai aproape de cer si de Dumnezeu, avand lumea la picioare, ce ti-ai putea dori mai mult decat sa colinzi spatiul maret al muntelui, sa te destinzi, sa schiezi sau sa savurezi un pahar de vin alaturi de cei dragi.

Meditatia, comuniunea cu natura, aerul curat ce te invadeaza, intimitatea, lumina stelelor sus, lumina orasului jos, imponderabilitatea aparenta, fosnetul brazilor mangaiati de vant, incaruntiti in mijlocul anotimpului alb, renascand spectaculos in perioada copilariei anului, mormaitul baritonal al ursului vizitator, toate coroborate cu acordul fin al pianului din barul de zi, basul profund al boxelor din discoteca, aburul planand asupra farfuriei dominata de feluri alese, cada umpluta cu lacrimile cerului ce-ti alinta fiece particica a corpului dornic de dezmierdare, sauna in interiorul careia eul fiecaruia doreste purificarea, paharul de sampanie savurat in jocul particulelor de apa puse in miscare de modernul jacuzzi, sentimentul de siguranta, decenta si confort fac ca orice calator sa-si doreasca prezenta in mod concret, repetat si in totalitate in sanul lui!

Iti aduci aminte cum este sa te relaxezi?La hotelul COTA 1400 este sezonul plimbarilor in natura… vino in aceasta lume speciala, te invitam!
Facilitati

Servicii cazare

Hotel COTA 1400 dispune de camere confortabile, de curand renovate, design si ambianta moderne, materiale si culori relaxante, te vor face sa simti atmosfera calda si odihnitoare a hotelului; iar prin curatenia din camere, minibarul intotdeauna plin sau atentia pentru detaliile solicitate, personalul hotelului are grija sa iti asigure o sedere placuta.
Hotelul „Cota 1400” reprezinta locatia ideala pentru orice tip de eveniment business oferind spatii de intalniri si reuniuni ce raspund cerintelor actuale ale calatorilor oameni de afaceri sau clientelei corporate.

Salile multifunctionale ale hotelului COTA 1400 au fost gandite sa raspunda organizarii diferitelor tipuri de evenimente: congrese, seminarii, workshopuri, incentiveuri, traininguri, team buildinguri, prezentari, conferinte de presa, intalniri de afaceri, la fel ca si banchete, prezentari de moda sau cine de gala.

Se ofera toti cei cinci factori care sa motiveze si inspire: dotari de specialitate… tehnologii de ultima ora… servicii de calitate… suport continuu… o lume speciala…, totul pentru a te ajuta sa creezi un eveniment memorabil.

Personalul hotelului COTA 1400 experimentat are grija de orice detaliu si te asiguram ca, nu doar vom indeplini toate necesitatile, dar vom intrece asteptarile. Atmosfera relaxanta si eleganta impreuna cu serviciile de calitate vor da o tenta speciala evenimentului!

Fie ca doresti sa organizezi o mica intalnire de afaceri… sau o conferinta internationala, hotelul „Cota1400” promite sa creeze din evenimentul tau o poveste de succes despre care sa se povesteasca!

Tarif: de la 200 lei
Descriere: pret/persoana/totul inclus

REZERVA OFERTA

 

17979850 17979876 19234808 3944612