Pensiunea Casa Calin 4* – Vama

Pozitia privilegiata a pensiunii Casa Calin, clasificata la 4 margarete, în centrul geografic al Bucovinei (intre Campulung Moldovenesc si Gura Humorului) ofera numeroase variante de petrecere a timpului liber sau de organizare de excursii de o zi la obiectivele turistice din apropiere.

Ofera cazare in 7 camere duble si 3 camere de familie, dotate cu televizor prin cablu, uscatoare de par, grup sanitar propriu, incalzire centrala.

Dispune de bucatarie si restaurant, sala de conferinta(30 locuri), terasa, foisor si leagan in gradina, locuri de parcare pentru autoturisme si minibus, tenis de masa si billiard, internet wireless.

Transport gratuit de la gara Vama la pensiune.
Transport cu autoturism Mercedes (7 1 sau 4 1) la obiectivele turistice din zona, gara sau aeroportul Suceava.

Organizam masa campeneascã maxim 40 persoane si pentru turistii aflati in tranzit, aniversari sau onomastici.

Punctul forte al bucatariei de la Casa Calin il reprezinta bucatele traditionale, preparate aproape in totalitate din ingrediente ecologice din gospodaria proprie si din cele invecinate. Maiestria stapanului casei in prepararea specialitatilor din carne (pastrama, carnati, toba, pulpa afumata) este egalata numai de indemanarea culinara a sotiei lui, mestera in pregatirea conservelor din legume, fructe ghebe sau hribi si la prepararea vestitelor sarmale bucovinene, a pastravului cu smantana, supa de cocos, vitel cu busuioc, coltunasi sau vestitele placinte “poale-n brau”. . .

Asta ca sa nu mai vorbim despre minunatele muraturi sau bauturi nealcoolice sau alcoolice, preparate tot in gospodaria proprie. Gazdele vor face tot ce le sta in puteri pentru a va oferi o sedere de neuitat la Casa Calin. De la vinul casei pana la inmiresmatele siropuri de soc, zmeura sau muguri de brad si de la inegalabila tochitura bucovineana pana la delicioasa salata de ghebe, toate preparatele contin acel ingredient minune: o portie mare de suflet cald si primitor si de aceea orice masa la Casa Calin devine un ritual aparte, fara nici o asemanare cu sablonul mesei la un restaurant de la oras.

REZERVA OFERTA