Pensiunea Elena 2*- Siriu

  • Situata intr-o zona inca neexploatata turistic la potentialul sau maxim – Comuna Siriu din judetul Buzau, Pensiunea Elena va ofera posibilitatea de a va petrece o vacanta de neuitat cat mai apropae de peisajele superbe ale acestei regiuni.

    Aveti posibilitatea de a alege din modalitatile interactive de petrecere a timpului liber specifice zonei, cele care vi se potrivesc – efectuarea de trasee montane, pescuit sportiv, plaja, scaldat etc.

  • Pensiunea Elena este o pensiune turistica situata in partea centrala a Carpatilor de Curbura, in localitatea Siriu , satul Casoca din judetul Buzau pe DN 10, la km 78, la jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov.

    Pensiunea este construita si dotata cu toate elementele necesare unui confort ridicat, instalatii noi, spatiu, luminozitate si o curatenie exemplara

    Dotari camere

    Camerele beneficiaza de incalzire centrala, 4 dintre ele au televizor cu cablu si grup sanitar propriu ( toaleta si chiuveta , fara dus ). Cele trei bai de pe hol beneficiaza de apa calda si rece. Pensiunea are de asemenea sala de mese si bucatarie la dispozitia turistilor. Pentru camerele care au grup sanitar propriu in camera fara dus accesul pentru baile cu dus se face respectand principiul doua camere cu acces la o baie cu dus pe hol, deci sase camere – trei bai cu dus.

REZERVA OFERTA