Pensiunea Florilor 3* Predeal

Asezata in apropierea partiei de ski Clabucet ofera conditii ideale de petrecere a vacantei si weekend-ului, Pensiunea Florilor va ofera conditii ideale de a va bucura de frumusetea peisajelor oferite de statiunea Predeal. Pensiunea Florilor este situata in statiunea Predeal – una dintre cele mai atragatoare si frumoase statiuni de munte din Romania. Pensiunea Florilor beneficiaza de o pozitie deosebit de pitoreasca si de un climat subalpin, reconfortant si tonifiant sustinut de Muntii Bucegilor si a oportunitatilor de excursii montane intr-o diversitate spectaculoasa. Cladirea cu doua niveluri are o arhitectura deosebita, rustica. Pensiunea Florilor este clasificata la categoria de trei stele, punand la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate.

Pensiunea Florilor va asteapta cu 9 camere cu incalzire cu centrala proprie
dotate cu cablu TV, Parcare pentru circa 8 locuri, curte interioara cu gazon si terasa pentru recreere.
Structura pensiunii este urmatoarea:
PARTER INALT – living cu terasa si bucatarie stil american complet utilata, cu suprafata de cca 60 mp (cap. max. in living de 20 persoane), hol 2 camere cu pat matrimonial, baie mare cu cada pe colt.

ETAJ 1 – 4 camere cu pat matrimonial, baie cu cada pe colt, balcon.

MANSARDA – hol mare, baie si 3 camere, din care 2 camere cu paturi separate, 1 camera cu pat matrimonial.

CURTEA INTERIOARA – 500 mp cu gazon englezesc dotata cu gratar si masa de 8 persoane, loc de parcare – in fata si in lateral pentru cca 8 masini.

REZERVA OFERTA