Pensiunea Heraldic Club 5* Poiana Brasov

Confort de 5*, calitate ireprosabila a serviciilor, produselor, materialelor, echipamentelor si decoratiunilor, varietata larga a ofertelor si activitatilor, inedit, liniste si siguranta ! Toate acestea le veti descoperi in locatia feerica si originala oferita in Poiana Brasov de pensiunea Heraldic Club!

Asa s-ar rezuma oferta de cazare in cele 21 de spatii de cazare din Pensiunea „Heraldic Club” – 3 Single, 15 Duble si 3 Apartamente. Toate beneficiaza de o dotare de exceptie: PC cu monitor LCD, cu acces gratuit la internet, TV Wide.

Rafinament si Bun gust !
Acestea sunt atributele cu care te intampina cocheta sala a restaurantului din cadrul pensiunii. 45 de persoane pot lua masa simultan, intr-un salon decorat exceptional, cu deschideri vitrate imense spre exterior, scaldat intr-o ambianta muzicala placuta si discreta.
Un mic dejun suedez de exceptie este inclus in tariful de cazare. Pranzul si cina va sunt servite intr-un cadru elegant, cu produse a la carte din bucataria internationala, de catre un personal plin de solicitudine, atentie si consideratie.
Vinurile, din soiuri alese, locale sau de pe renumite meleaguri straine, cocktail-uri sofisticate, o gama larga de bere de calitate si, desigur, bulele de sampanie parfumata va vor insoti in periplul gastronomic, facandu-va sa va doriti un singur lucru:
Sa reveniti !
Heraldic Club ofera oaspetilor sala fitness,sauna,jacuzzi,sala de jocuri,internet gratuit!

REZERVA OFERTA