Pensiunea Ultima Frontiera 4*Periprava

Adresa: Comuna CA Rosetti, Periprava, jud Tulcea.

Dotari generale: 16 camere, restaurant.

Dotari camere:  aer condiționat, detector de fum, birou, minibar, serviciul de trezire, televiziune prin satelit, internet WiFi (gratuit), linie telefonică directă cu recepția, seif in camera, baie cu duş, uscător de păr, cosmetice in baie.

Facilitati masa: mic dejun bufet sau Express (ceai /cafea si 2 croissant-uri), restul meselor in sistem a la carte.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare.Patul suplimentar este 12 euro/persoana/noapte.

Activitati si servicii incluse in tariful camerei: internet wireless, accesla biblioteca pensiunii, tir cu arcul, volei, badminton, pentaque, jocuri wii.

Activitati suplimentare (contra cost): inchiriere masina electrica, inchiriere motor electric, inchiriere barca cu vasle, barcagiu, inchiriere caiac, inchiriere barca motor, excursii (Golful Musura, Sulina, Sulimanca, Merheiul Mic, Merheiul Mare, Suez, Padurea Letea), circuit sat Letea, incursiune in lumea staroverilor (sat Periprava), taxe de pescuit (in incintele complexului) si taxe de campare. Excursiile pe apa sau uscat se organizeaza in barci sau masini de teren cu o capacitate maxima de 4 persoane.

REZERVA OFERTA