REVELION LA HOTEL ALPIN 4*

Hotelul Alpin Resort, situat în centrul stațiunii Poiana Brașov, la 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi pune la dispoziție unități de cazare cu acces gratuit la o piscină semi-olimpică. Iarna este oferit un serviciu de transfer gratuit la/de la pârtii, cu plecări la fiecare 5 minute.

Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit. Majoritatea camerelor au balcon, iar unele unități de cazare beneficiază de vedere la munte. Acestea includ un TV prin satelit, un minibar, o cutie de valori şi o baie privată.

Hotelul Alpin Resort este format din 3 clădiri care comunică: Hotelul Alpin, Casa Alpin şi Aparthotel Alpin. Complexul pune la dispoziție un centru spa mare, 4 restaurante, 2 terase şi grădini de vară, precum şi 41 de săli de conferinţe şi evenimente cu o capacitate cuprinsă între 10 și 700 de persoane. Printre facilități se numără, de asemenea, baruri, un club de noapte, 2 locuri de joacă pentru copii, 1 piscină pentru copii și 3 magazine de firmă.

Parcarea cu valet și serviciul de concierge sunt disponibile gratuit nonstop. Printre facilități se numără, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, o sală de sport cu greutăți și echipament pentru antrenamente cardio, o saună uscată și umedă, precum și un duș senzorial. Alpin Resort pune la dispoziţie o şcoală de schi şi un depozit pentru echipament de schi, în timpul iernii, precum și o şcoală de ciclism şi un serviciu de închiriere de biciclete, în timpul verii și organizează drumeții și excursii pe tot parcursul anului.

Restaurantul À Propos are vedere la munții din jur și servește preparate internaţionale şi vinuri rafinate. Restaurantul Tosca oferă un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă. În zona recepției oaspeţii pot asculta zilnic, între orele 17:00 și 19:00 muzică de pian live. Restaurantul italienesc Gatsby şi restaurantul tradiţional Forest servesc preparate românești și internaționale.

 

OFERTA REVELION 2018 INCLUDE:

839 euro/persoana/sejur/ loc in camera dubla

899 euro/persoana/sejur/ loc in apartament executive

6 nopti cazare cu MIC DEJUN, CINA, MUZICA LIVE si petreceri tematice

28.12 – Welcome Alpin’s party

29.12 – „La grande bellezza”

30.12 – „Chicago” muzical party

31.12 – Oscar Night and Happy New Year

1.01- Childhood Party „amintiri din copilarie”

2.01 – Casablanca

 

 

 

 

OFERTA CRACIUN 2017 INCLUDE:

359 euro/loc in camera dubla

419 euro/loc in apartament executive

5 nopti cazare cu MIC DEJUN, CINA, MUZICA LIVE si petreceri tematice

22,23 si 26 decembrie – Cina bufet cu muzica LIVE si DJ

24 decembrie – Vin colindatorii!! Cina traditionala!

25 decembrie – Dejunul de Craciun, program LIVE de traditii si obiceiuri- Cina (mega party Alpin cu invitati speciali Linda si Flavius Teodosiu)

 

REZERVA OFERTA