Vila Brad 2* Predeal

Sttiunea Predeal, situata pe Valea Prahovei, intr-un cadru montan natural si primitor, cu aer proaspat si lipsit de poluare, invita prin peisajul si unicitatea sa turisti din toata Romania si strainatate.

De-a lungul timpului, calitatea serviciilor de cazare la Predeal si prestarea la cel mai inalt nivel a serviciilor de alimentatie publica, au dovedit profesionalismul lucratorilor in turismul predelean si mai mult decat atat, au artat lumii intregi ca turismul din Romania, are permanente tendinte de ridicare la standardele cele mai inalte.

Vila Brad va invita in acest peisaj mirific de munte si ofera posibilitatea de cazare la Predeal, fiind clasificata la 2 stele, precum si recomandarea locatiilor cele mai potrivite pentru gurmanzii de pretutindeni.

Pentru a dovedi in totalitate si a garanta calitatea serviciilor noastre, va vom oferi, in masura cerintelor dumneavoastra.

Peisajele care se pot vedea din balcon sau de la ferestre va prezinta frumusetea muntilor Bucegi si Postavarul.

Vila Brad va ofera posibilitatea de a servi in compania prietenilor un gratar pe terasa vilei, intr-un mediu calm fiind inconjurati de natura.

REZERVA OFERTA