Vila Coca 2* Predeal

Constructie cu arhitectura rustica, specifica zonei, Vila Coca reprezinta locul perfect pentru odihna si recreere la munte, oferind confortul si ambianta ideale unei vacante tineresti reusite, precum si o excelenta locatie de cazare avand in vedere apropierea partiei Clabucet la numai 5 minute de aceasta.

Situata in statiunea montana Predeal, pe Valea Prahovei, la 25 km de orasul Brasov si 140 km de Bucuresti, la aproximativ 300m de DN1-E60, ofera posibilitati de cazare pentru 18 persoane in 8 camere dotate cu 2 sau 3 paturi.
Vila Coca clasificata la 2 stele, este dispusa sub forma de parter si doua nivele, desi doar parterul si etajul 2 sunt disponibile pentru inchiriat

Avantaje. Pozitia vilei Coca este unul din punctele de atractie a tinerilor doritori de o vacanta la schi la Predeal, dar nu numai. Vila este situata la numai 5 minute de partia de schi Clabucet, aproximativ 5 minute de gara Predeal, iar accesul cu masina de la DN1-E60 Bucuresti-Brasov este la aproximativ 300m pe drum asfaltat.

REZERVA OFERTA