Vila Victoria 3* Predeal

Vila Victoria a fost construita in anul 1995 in statiunea PREDEAL, zona Cioplea. Mobila este din lemn masiv si de foarte buna calitate. Suprafata construita este de 480mp si este compusa din S P 1 M. Vila are o curte generoasa, cu terasa, gradina si gratar. In anul 2005 a fost renovata si clasificata la 3 stele. Spatiul de cazare se compune din 4 dormitoare cu pat matrimonial si un apartament la mansarda cu doua paturi matrimoniale, capacitatea de cazare fiind de 12 persoane/ vila.

Toate camerele au baie proprie, frigider, TV cablu, radio, masuta cu fotolii, sifoniere duble, noptiere cu veioze, comoda, terase cu mese si scaune.
Servicii gratuite : Televizoare ; Frigidere ; Aparate de radio ; Trezirea la ora solicitata ; Pastrarea obiectelor de valoare ; Transmiterea de mesaje ; Expedierea corespondentei ; pastrarea obiectelor uitate ; Comenzi pentru taximetre ; Pastrarea bagajelor. Servicii contra-cost : Acces internet ; Acces FAX ; Convorbiri telefonice; Inchiriere biciclete; Inchiriere saniute; Inchiriere autoturism cu sofer (JEEP) ; Inchiriere articole plaja (umbrele , sezlonguri etc.) ; Transport la/de la gara sau microbuz cu masina ; Transport la/de la partia de schi cu masina (JEEP) ; Transport auto orice destinatie turistica ; Organizare de mese festive.

REZERVA OFERTA