EVENT TOUR

Adresa: Sinaia, Bdul Republicii, nr.38A
Nr. Reg. Com.: J29/305/27.02.2015
CUI: 34165585

Licenta de turism: 1324/2019
Polita de asigurare: I nr. 57178 - valabil pana la 21.01.2024
Brevet Turism: 14780/2009
Manager Turism: Marcoci Cristina Mihaela

Cont Lei:RO91BTRLRONCRT0289504801
Cont Euro: RO41BTRLEURCTR0289504801
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0244310176
E-mail: office@eventtour.ro
contact@eventtour.ro

Cine suntem

Echipa EVENT TOUR este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Sinaia dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

EVENT TOUR este o agentie de turism cu experienta de 12 ani pe piata serviciilor turistice, avand in spate o echipa entuziasta cu pregatire profesionala in turism.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa avem o oferta diversificata atat ca destinatii abordate cat si din punct de vedere al preturilor. Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru coroborat cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam.

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

Organizator si realizator al proiectelor si programelor dumneavostra:
• congrese, summit-uri, reuniuni, mese rotunde
• conferinte, evenimente
• seminarii, training-uri
• cursuri de pregatire profesionala

Cum facem

Agentia de turism EVENT TOUR va ofera bilete de avion, pentru orice destinatie de pe glob, pentru toate companiile ce opereaza in Romania.

Va invitam la sediul nostru pentru a va alege cea mai buna oferta pentru vacanta dumneavoastra sau pentru a achizitiona un bilet de avion la cel mai bun pret din oras.

Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii.

Solicita oferta