Skipass inclus!
Zell am See – Panoramă, gheţar, munte, lac!

Zell am See se află la o altitudine de 750 m, la marginea Parcului Național Hohe Tauern din Austria. Înconjurată de vârfuri mărețe, ghețari și dealuri blânde, municipalitatea se află, așa cum sugerează și numele său, pe malul lacului Zell. Muntele local din Zell am See, Schmittenhöhe, cu o înălțime de 2.000 m, le oferă turiștilor posibilitatea de a experimenta natura magnifică și provocările sportive, în special iarna. Centrul vechi din Zell are o istorie lungă, care datează încă din Evul Mediu timpuriu. În prezent, Grand Hotel Zell am See merită văzut în mod deosebit. Faimoasa clădire a devenit un punct de reper datorită amplasării sale direct pe țărm și a stilului său arhitectural impunător. În calitate de centru turistic și capitală a regiunii Pinzgau, Zell am See vă oferă tot ceea ce își dorește inima dumneavoastră. Pe lângă sporturile de iarnă și accesul perfect la mai multe stațiuni de schi din apropiere, Zell am See oferă multe alte evenimente și oportunități pentru activități de agrement. De la festivaluri montane, curse de sănii trase de câini sau patinaj pe Zeller See, în sat nu te plictisești niciodată. Iar toți cei care seara însă mai sunt curajoși, își pot încerca norocul în cazinoul din Zell am See. Cei care caută relaxare nu o vor găsi doar în natura din jurul lacului Zell, ci și la TAUERN SPA din apropiere sau în timpul activităților de iarnă, activități precum snow kiting, nordic walking și, în mod clasic, schiatul în domeniul schiabil Schmittenhöhe - Zell am See.

Après-Ski se scrie în Zell am See şi în Kaprun cu majuscule. Multe cabane confortabile și stații de gustări sunt deja o mare atracție în timpul zilei de schi. Se recomandă în special barul après-ski "Schnapshansbar" de pe Schmittenhöhe sau barul rustic și confortabil "Pinzgauer Hütte". eara, numeroasele baruri après-ski, pub-uri și discoteci din Kaprun sau Zell am See vă invită să petreceți. În baruri și cluburi precum "Off Piste Bar", "Crazy Daisy" sau "Diele", puteţi face din noapte zi. Numeroase alte activități, cum ar fi săniușul (ziua și noaptea), patinajul pe gheață, schi fond sau o vizită la parcul de distracții acvatic cu saună completează gama largă de activități. Cei care vor să zboare la înălțime pot îndrăzni să facă un salt cu parașuta, pot plana deasupra regiunii cu deltaplanul sau se pot bucura de priveliște cu un planor. O plimbare prin zona pietonală, cu magazine și cafenele, oferă, de asemenea, varietate.

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun. Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 49 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3 029 m altitudine. Cu cei 61 km de pârtii, Kitzsteinhorn oferă în principal pârtii de nivel intermediar pentru începători și schiori de plăcere. Pantele largi de carving și pârtiile lungi și sportive, cum ar fi pârtia de 5 km de la stația superioară a Gletscherjet 4, fac inimile schiorilor să bată mai repede. Pe de altă parte, experții care caută adrenalina supremă, se vor simți bine pe Black Mamba, care are o pantă de până la 63%. De la Kaprun puteți ajunge la ghețar cu Gletscherjet și Panoramabahn sau direct din centrul orașului cu MK Maiskogelbahn și K-onnection, ambele construite în 2019. Din Zell am See puteți ajunge rapid la domeniul schiabil Schmittenhöhe (2.000 m) cu CityXpress, TrassXpress sau Schmittenhöhenbahn. Domeniul oferă pârtii de toate nivelurile de dificultate. Experții își încearcă norocul pe pârtia Trass, lungă de 4 km, considerată cea mai dificilă din întregul domeniu schiabil și una dintre cele mai abrupte pârtii din întregul land Salzburg. Pe de altă parte, domeniul schiabil Maiskogel este potrivit în special pentru familii şi începători, având o proporție mare de pârtii largi și albastre. La stația superioară a telecabinei Almbahn, pasionații de sporturi de iarnă vor găsi, de asemenea, cea mai lungă pârtie din regiunea de schi, de aproximativ 7 km. Fiecare din cele 3 domenii schiabile are propriul parc de distracții cu tables, slides şi jumps. Și pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da de exemplu, după plac, și pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn. Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See și Kaprun oferă WiFi gratuit în diverse puncte de acces în domeniul de schi. Este o joacă de copil să accesezi rețeaua Wi-Fi și să navighezi pe internet, să descarci cele mai recente rapoarte de zăpadă sau să postezi fotografii! Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. În anii care urmează Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Schiorii de schi fond nu trebuie să lipsească din Zell am See! Zona pitorească din jurul lacului Zell pare a fi făcută pentru disciplinele nordice. Zell am See și Kaprun oferă împreună 36 km de trasee de schi fond. Kaprun are aproximativ 23 km, inclusiv un traseu de 1,3 km de înălțime sau de ghețar (2.900 m) pe Kitzsteinhorn. Acesta este cu siguranță un punct de atracție pentru fanii schiului de fond. Pârtia de schi fond plat Schüttdorf, care îi poartă pe un circuit de 4 km în direcția sud, este deosebit de potrivită pentru începători. Traseul de dificultate medie, de aproximativ 5 km, de pe terenul de golf de lângă Zellermoos merită, de asemenea, o vizită! Un alt punct de atracție este traseul de noapte din Kaprun, în apropiere. Acest lucru face posibilă marcarea urmelor în zăpadă chiar și seara.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Grüner Baum, Zell am See, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta