Hotelul Double Tree by Hilton Sighisoara - Cavaler este aproape de centrul orasului si de atractiile medievale.

Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa de vara, lounge, room service, spa, piscina interioara, sauna, baie cu aburi, masaj, centru fitness, centru evenimente, serviciu concierge, serviciu de transfer, wi-fi gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat, articole de toaleta.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - Gala Dinner - cina festiva de Anul Nou si muzica live/DJ; - brunch traditional in 01.01; - cina cu specific medieval in 01.01; - acces gratuit la centrul Spa pe toata durata sejurului: piscina interioara cu apa incalzita, sauna uscata, sauna pe aburi, camera de relaxare cu 2 paturi incalzite; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - copiii intre 0-6.99 ani NU au mesele incluse. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun;
- Gala Dinner - cina festiva de Anul Nou si muzica live/DJ;
- brunch traditional in 01.01;
- cina cu specific medieval in 01.01;
- acces gratuit la centrul Spa pe toata durata sejurului: piscina interioara cu apa incalzita, sauna uscata, sauna pe aburi, camera de relaxare cu 2 paturi incalzite;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-6.99 ani NU au mesele incluse.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre DoubleTree by Hilton Sighisoara (Cavaler) - Oferta Revelion, Sighisoara, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta